Мартин – братът на Косьо Самоковеца, зае мястото на покойния

...
Мартин – братът на Косьо Самоковеца, зае мястото на покойния
Коментари Харесай

Братът на Самоковеца му пое бизнеса, бръмчи със скъпарско Мазерати

Мартин – братът на Косьо Самоковеца, зае мястото на починалия необут и се грижи за бизнеса на семейството. 44-годишният Мартин Димитров върти хотели по морето и в курорта Боровец, описаха пред „ Телеграф “ съседите му от улица „ Авксенти Велешки “ 37 в Самоков. Богатата вдовица Ангелинка и синът ѝ Косьо младши пък живеят в Лондон.

15-годиният правоприемник е гражданин на кралицата от няколко години, описаха локалните. Хората не престават да се опасяват и не са изключително словоохотливи. „ Само брат му Мартин си е тук. Момчетата на Косьо в този момент работят за него. Нормално е да ни е боязън.

Самоков не е София, тука мутренските времена не са отминали “, разясняват комшиите и бързат да се скрият зад високите дувари на дворовете си в планинското градче.

Проверка в комерсиалния указател демонстрира, че Мартин Димитров е притежател на сдруженията „ Ви Ди Ем Груп “, „ Глобал Вижън Къмпани “, „ Терминатор “ и „ Планет Мюзик “. Всичките сдружения са регистрирани на адреса на къщата в Самоков, като първите две са пресни – от 2016 година, а последните – още от времената на Самоковеца, като част от легалния му бизнес.

Според осведомени разнородната активност на компаниите е комфортен заслон за пране на пари. Такива данни обаче публично няма. За сносния живот на Мартин приказва единствено спортно Мазерати и наследената четириетажна къща. Комшиите в Самоков разясняват, че вдовицата Ангелинка е съумяла да си прибере по-голямата част от наследството, което в този момент се дирижира от шурей ѝ Мартин и още един неин непосредствен – Димитър Димитров, за който се твърди, че е братовчед на семейството.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР