Мартин Михайлов, известен в музикалните среди повече като Марто от

...
Мартин Михайлов, известен в музикалните среди повече като Марто от
Коментари Харесай

Марто от Строежа също атакува: Копейкин е псевдопатриот!

Мартин Михайлов, прочут в музикалните среди повече като Марто от " Строежа ", постоянно има какво да каже по обществени тематики и е доста деен по отношение на имунизирането и политиката, която сега е доста настояща.

Михайлов, шеф на два от нощните клубове в София - упоменатият към този момент " Строежа " и " Терминал 1 ", насочи гневна офанзива против Костадин Костадинов.

" Нека не забравяме, че една цяла парламентарна група, отпред с водача си Костадин Костадинов - потвърдено прочут проводник на подправена информация и псевдопатриот, се оповестиха срещу интернационалното право.

Костадинов намерено лобира за ползите на непозната страна - в тази ситуация Русия, маскирайки го като български интерес, като разгласи, че нищо не изискуем на Украйна, тъй като не е част от НАТО. И не сме длъжни да следваме другите страни от НАТО и Европейски Съюз.

Едва ли не излиза, че нищо неправилно не се случва сега. И в случай че множеството русофили стъпваха на Минските съглашения, то към този момент намерено е ясно, че Русия в действителност атакува Украйна.
В 21 век една европейска страна атакува друга, а български народен представител взима страната на нападателя. Също - това, че Съединени американски щати била навлизала до момента в доста страни, че била разполагала военни бази в страни, членки на НАТО, няма общо с апетитите на Русия към Украйна и не е опрощение за началото на тази война. Но позор за " Възраждане ", позор и за Българска социалистическа партия. И аз се срамя от тях ", написа в профила си Мартин Михайлов.
ТЕМА преди 10 минути 268 преди 11 минути 85 преди 15 минути 503
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР