Мартин Костадинов е едно от новите попълнения на Арда (Кърджали).

...
Мартин Костадинов е едно от новите попълнения на Арда (Кърджали).
Коментари Харесай

Мартин Костадинов: Белчев ми каза, че ще ме използва като десен бек

Мартин Костадинов е едно от новите попълнения на Арда (Кърджали). Той бе притеглен от Черно море, който го бе преотстъпил през есента на Дунав. Костадинов има мачове за юношеския и младежкия народен тим на България.

“Не мога да кажа, че към този момент съм привикнал с ситуацията, само че всички ме одобряват обикновено. Познавам се с Иван Коконов, Радослав Василев и Илиас Хасани, с които съм играл преди този момент дружно, и те ще ми оказват помощ доста”, показа крайният защитник пред клубната телевизия на кърджалийци.

“Г-н Петър Пешев ми се обади по телефона, предложи ми изискванията, след което аз се съгласих. Накрая трябваше единствено двете управления да се схванат. Когато пристигнах, Стамен Белчев ми сподели, че ще разчита на мен като десен бранител. Повечето ми мачове са като ляв защитник, само че за мен няма на какъв пост ще играя, значимото е да съм на терена. Принципно отляво ми е по-удобно, тъй като съм изиграл повече мачове там, макар че мощният ми крайник е десният”, сподели Костадинов, който се надява да помогне на отбора да извърши елта - влизане в Топ 6.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР