Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) за пръв път се изправи пред

...
Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) за пръв път се изправи пред
Коментари Харесай

Скандално видео разтърси Руши Видинлиев

Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) за пръв път се изправи пред проблем от такава висота, който може да заплаши освен кариерата му на сполучлив правист, само че и персоналния му живот. Ежедневието на младия юрист е разтърсено, откакто в мрежата се появява видео, в което той е сниман пийнал и полугол в хотелска стая. На целия този декор Касимов споделя пикантни детайлности както за персоналния живот на висшестоящ представител в гилдията, по този начин и за някогашната си избраница Ася (Дария Симеонова).



Мартин е безапелационен, че видеото е манипулирано, само че дали доводите, които ще извади, ще са задоволителни за шефа му Виктор Захариев (Владимир Люцканов) да го остави на работа в адвокатската фирма, излиза наяве в новите епизоди на „ Мен не ме мислете “ всеки четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.
`Скандално

`Скандално

Изненадващо Христо (Иван Юруков) се заема със задачата да оневини юриста. За задачата обаче му се постанова да се срещне с човек от близкото си минало, с който не са се разделили с доста положителни усеща, а повода за това е Яна (Весела Бабинова). Големият Спейс е индивидът, който единствен може да потвърди, че видеото е манипулирано.

В ролята на Големия Спейс влиза стендъп комикът и първи вентролог в България Димитър Иванов-Капитана, който е прочут като „ гласа “ на куклата Бай Тъньо.

Яна също е изправена пред комплицирани решения. Тя не желае да работи вечно като чистачка и подхваща първи стъпки за ново професионално развиване. В персоналния ѝ живот обаче обстановката съществено се напряга, тъй като след видеото на юрист Касимов, медиите гръмват с новината, че той има връзка с нея. Появяват се и фотоси, на които двамата се целуват. На всичкото от горната страна дъщерите ѝ получават неочакван подарък, а подателят провокира неприятни страсти в Яна. В новите епизоди на „ Мен не ме мислете “ виждаме по какъв начин предишното я застига.
`Скандално

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР