Мартин Карбовскиlentata.comВиждам фрустрацията на приятелите си от гей обществото. Изцапаха

...
Мартин Карбовскиlentata.comВиждам фрустрацията на приятелите си от гей обществото. Изцапаха
Коментари Харесай

Карбовски: Не е просто любов да вземеш 150 000 евро, за да снимаш прегръщащи се момчета

Мартин Карбовски

lentata.com

Виждам фрустрацията на приятелите си от гей обществото. Изцапаха им 100 и петдесет-хилядна еврова акция с блажна багра за осем лв.. Лоши хора са хетеро хората.

Явно имаме потребност от Закон за любовта. Кажете ми кой да каже кое е “просто ”, кое е “любов ” и кое “не е ужасно ”?

Кажете ми го в закон, наложете ми го от горната страна.

Не е “просто обич ” да похарчиш 150 хиляди евро за нещо, с което никой не води война. Любовта е да похарчиш 150 хиляди евра за падащите зъби на пенсионерите. Да сте виждали скоро усмихнати пенсионери?

Не е “просто обич “ да вземеш толкоз пари (150 хиляди евро ), с цел да снимаш прегръщащи се момчета.

Любов е да отидеш да видиш по какъв начин пред ресторант Гамбринус, който раздава топла храна всеки работен ден в 16 часа, се тълпят 150 индивида - това е същински протест против властта и това е обич. Да сте виждали къде спят бездомните и да сте ги броили?

Не е “просто ”. Няма “любов ” в това да нямаш нито едно мероприятие, нито една дума за демографията и умирането на нацията и да рекламираш пет и половина нови пола и полова флуидност.

Да, става дума за пари и вие го знаете. Каза ми го Елън Дедженеръс.

Вие, гей обществото, желаете да бъдете приети като фамилии и като хора, които могат да се наследяват - пари, парцели, коли. Сигурно и това ще стане.

Но през днешния ден дали това е тематиката и не разбирате ли, че ви одобряват като хора, които сеят ненавист (не любов) - с тези меко казано ненавременни плакати за 150 хиляди евро?

Защото това не е цивилизационен конфликт. Това е безсрамен конфликт на перата и помадите против ченетата и неналичието на кърма за новородените.

Не е обич това.

В страна, в която децата не учат, медицината е ужасна договорка, полицията е подкупна, а властта се клати, вашият билборд е като гуляй по време на разгул, като комунистическа провокация - ние отново сме тук, имаме пари, желаеме права, а вие да го духате.

Кое е толкоз “просто ”?

И по какъв начин не разбирате, че откакто всички управляващи и официози са на ваша страна, откакто медиите канят единствено вас да обяснявате обидата си, откакто даже учтивите ви съперници са в тоталитарна недружелюбност - чудите се що ви ненавиждат и заливат с багра?

Не е тъй като сте гей, а тъй като сте на власт от тв приемника и сте част от статуквото.

И че различен глас, с изключение на вашия (по заповед на Епохата ) - различен глас не се чува.

А ние помним столетия, които се смениха бързо, и тази ще се смени, помнете и вие.

Има ли някой естествен човек, който има срещу един хирург гей, готвач гей, гей ватман и гей ортодонт или продавач на обувки гей?

Никой няма нищо срещу тези хора.

Защото водещото не е това дали си гей, а какво правиш за обществото.

Вие, другари, какво вършиме за обществото, с изключение на егоистичната си акция на фона на счупените градове Варна и София?

Какво вършиме и какъв брой сте потребни, до момента в който седите афектирани на грантовите си задници в първокласните си офиси и не виждате упадъка и безутешността, и отчаянието, и рева на един народ, чиято част сте и вие?

Или не сте?

 

ЦЕЛИЯТ КОМЕНТАР ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР