Мартин Камбуров поздрави любимия си отбор Локомотив за спечелването на

...
Мартин Камбуров поздрави любимия си отбор Локомотив за спечелването на
Коментари Харесай

Мартин Камбуров: Честито, Локо!

Мартин Камбуров поздрави обичания си тим Локомотив за спечелването на Купата на България. Черно-бялата легенда обаче показа, че за момента няма по какъв начин да се върне на Лаута и ще продължи за още един сезон кариерата си в Берое. Вчера той вкара 2 гола за успеха над Левски с 3:1, с което стана футболистът най-вече пъти пронизвал мрежата на сините. Той се е разписвал против отбора от Подуяне 18 пъти с екипите на Локо Пловдив, Локо София и Берое.
Камбуров продължава да преслеследва голмайстор №1 Петър Жеков, който има 253 попадения. 38-годишният свиленградчанин е с 218 гола.
" Подписах контракт, ще имам още една година с Берое. Ще забележим какъв брой ще играя и какъв брой ще оказвам помощ ", показа нападателят, след което поздрави някогашния си клуб Локомотив (Пловдив) за извоюваната Купа на България - " Напротив, няма по какъв начин да скърбя за Локомотив, че завоюва Купата. Знаете кой съм аз за Локомотив, какво съм постигнал за този клуб. Напротив, веселя се, те бяха заслужилият победител на финала. Говореше се какъв брой Ботев са по-силни, само че видяхме един отличен Локомотив, който зарадва " черно-белия " Пловдив. "

" Няма по какъв начин да съм на " Лаута ", тъй като там има човек, с който няма какво да си кажа (б.р. - Христо Крушарски) ", добави Камбуров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР