Мартин Камбуров получи награда си за Играч номер 1 на

...
Мартин Камбуров получи награда си за Играч номер 1 на
Коментари Харесай

Камбуров: Дори да мина рекорда, няма да се откажа на следващия ден

Мартин Камбуров получи премия си за Играч номер 1 на 8-ия кръг в efbet Лига. Нападателят сграбчи наградата след хеттрика си във вратата на Ботев (Пловдив) при триумфа на ЦСКА 1948 с 5:0. Зад себе си Камбуров остави Димитър Илиев, Тиаго Родригес и Тони Тасев.

" Благодаря за премията. Оценили са ме и мисля, че е справедливо след положителния резултат и игра против тима на Ботев. Не разделям тимовете. Голяма част от кариерата ми е предходна в Локомотив (Пловдив). Радвам се на хеттрика си против Ботев. Винаги съм казвал, че головете са едни и същи. Най-радващото е, че играхме доста добре освен в предни позиции ".

" Имаме нов тим с много нови футболисти. Ще ни би трябвало време за акомодация. Имаше и промяна на треньорското управление. Със сигурност и на тях ще им би трябвало време. Получават ни се добре нещата и се надявам да продължим по този начин и отсега нататък. Ако би трябвало да бъде почтен, откакто се върнах от Китай, си споделих, че в случай че вкарам под 10 гола на сезон, ще се откажа. Миналата година станах голмайстор на шампионата. Дори да мина върха, няма да се откажа на идващия ден. Имам контракт за две години. Аз си правя работата. Имам прелестни години и в Стара Загора. Миналата година трябваше да стартира сезона в Берое като запаса, само че след това започнах да играя и да отбелязвам. Гледам да си правя работата в дадения миг. Ако не бях вкарвал голове, щеше да играе друго момче ".

" Сега имам контракт за 2 години. Ако господин Найденов реши да ми приключи контракта след върха, това ще е негово решение. Ботев (Враца) е много сериозен тим. В " А " група виждате Етър какво направи против един от грандовете. Очаква ни сложен мач. При нас неприятното е, че Галин има проблеми, Русев също. Аз също имам проблеми. Очаква ни сериозен дуел. Важното е ние по какъв начин ще подходим и по какъв начин ще излезем от първите минути. Трябва да има едно неизменност ".

" Гледам националния тим. Доста хора се изричат по тематиката. Казах, че завършвам и не желая да разясня. Всеки се изрича и най-после се получава едно огромно нищо. В някои неща има истина, в други няма. Има си треньори и Изпълком. Нека те дават отговор пред вас, публицистите. Знам по какъв начин да отвръщам, в случай че ме викнат в националния тим. Това го чувам от 20 години ". " Това е първият ми хеттрик против Ботев (Пловдив). Тези, които имат по-малко голове, си ги помнят. Аз имам малко повече голове и им изгубвам броя (смее се). Гущеров е добър футболист и се връща от травми. Винаги ми е било по-лесно да играя, когато има сътрудник в офанзива. Отскоро съм в тима. Не съм играл с множеството момчета, макар че са българи. Не се усещам преподавател. Със сигурност мога да подскажа на някого като Георги Русев и младите момчета. Треньорите са хората, които би трябвало да дават инструкции. Лидер не се става с приказки ". Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР