Мартин Камбуров и Александър Томаш са най-високоплатените служители на Берое.

...
Мартин Камбуров и Александър Томаш са най-високоплатените служители на Берое.
Коментари Харесай

Вижте заплатите на Камбуров и компания в Берое

Мартин Камбуров и Александър Томаш са най-високоплатените чиновници на Берое. Нападателят прибира по над 12 бона на месец. В сходни граници е и заплатата и на Томаш. В контракта на треньора обаче има и закрепени съществени бонуси. От наставниците в елита повече от него получават единствено Петър Хубчев (Левски), Стамен Белчев (Арда) и Станислав Генчев (Лудогорец).

Ако Томаш успее да класира Берое за присъединяване в евротурнирите, ще получи доста огромна награда, както и в случай че завоюва Купата на България. Интересното е, че част от заплатата на Мартин Камбуров се заплаща от пловдивски предприемач, който подкрепя финансово школата на заралии. Той е поел този ангажимент още при прекосяването на Камбуров от Локомотив Пловдив в Берое през август 2017 година.

Защитникът Иван Бандаловски е третият най-високо заплатен българин в клуба след Томаш и Камбуров. Той също получава петцифрено заплащане. Очаква се в най-скоро време управлението на заралии да стартира диалози с бранителя за нов контракт. Настоящият е до лятото. Напоследък от Берое следват политика за по-ранно удължение на контрактите на играчите си. Бандаловски и Камбуров пък са под въпрос за идното в понеделник домакинство на Славия. Мачът под Аязмото е от 20:00 часа. Двамата бяха повалени от вирус и не се подготвяха пълноценно по време на паузата. Поради същата причина срещата може да пропусне и Карлос Охене. Левият бек Александър Василев пък е осъден. Надеждата на старши треньора Александър Томаш е, че в идващите два дни до дуела със столичани положението на Камбуров, Бандаловски и Охене ще е много по-добро и че те ще могат да играят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР