Мартин Харизанов излезе с много силен и емоционален пост в

...
Мартин Харизанов излезе с много силен и емоционален пост в
Коментари Харесай

Мартин Харизанов със силен пост в социалните мрежи

Мартин Харизанов излезе с доста мощен и прочувствен пост в обществените мрежи. Дейният врачанин показа на профила си идеите и самодейностите в града под Околчица, които счита за значими и ще осъществя с усърдна работа в името на Враца и врачани.
„ Като младеж съм съпричастен с проблемите на Враца и врачани - с настоящите тематики на деня и работя за доста дела.
Задавали ли сте си въпроса: „ Защо обичам да чета или коя книга желая да прочета? “
Навярно не един път и освен в детските си години. Всяка възраст има своя сексапил, има своите книги – романи, стихове, разкази, които би трябвало да се прочетат, с цел да осмислим годините, живота, бъдещето, само че и да познаваме предишното си.
Знам, че има хора, които също като мен обичат да четат, само че заради ред аргументи не могат да си разрешат нова книга или не могат да отидат до библиотеката или читалнята. Затова работя върху самодейност да внеса книгите там, където до в този момент не са били налични за хората. Ще изградя обособени места с книги в лечебните заведения, домовете за остарели хора, както и навън - на чист врачански въздух, в обновените паркове в нашия град. Ще направя отворени читални – книжни шкафове, от където всеки може да вземе, само че и да остави книга. Там всеки ще може да подари обичана книга, с цел да може и други да я прочетат.
Друга значима за мен идея е развиването на спорта във Враца. Аз интензивно, оказвам помощ и поддържам другите типове спорт. Той е част от моето всекидневие. Изпитах голямо наслаждение и неописуема наслада с последното подаяние на съдружие „ Ритмика “ и клуба по художествена гимнастика. Гледайки щастливите лица на дребните гимнастички си споделих, че остава единствено грациите да имат участие в Българската федерация по художествена гимнастика. Вече знаех, че този елегантен спорт се постанова във Враца, а участието ще даде опция на надарените дечица да вземат участие в държавното клубно състезание. Това дава опция на нашия град да бъде хазаин на значимо спортно събитие.
Какво би стимулирало един младеж да стане преподавател, доктор, финансист, държавен чиновник, за какво не и библиотекар? Какво е възприятието да си единствено на 18 години, а към този момент да имаш цели, които си подготвен да следваш в живота?
Въпросите, които в миналото си задавах, през днешния ден вълнуват доста от моите млади другари, които са на финала на междинното си обучение. Те ме подтикнаха към една друга самодейност - да срещна младежите в моя град с извънредно забавни персони, всяка съумяла в своята област и специалност. Общото сред всички тях е, че ги сплотява обичта към родния град и хората. Това е благосъстояние, което си заслужава да пазим, съхраняваме и ценим, за го оставим живо и творящо в ръцете на нашите деца.
Тук мисля, че към този момент започнах тази самодейност, с моя подстрекател – кмета Калин Каменов. Имам достойнството и удоволствието да съм в един екип с този човек и през времето на цялата акция бях до него и се учих от опита му. Да, той ме въодушеви за политиката, да бъда политик с задача, която избрах - да послужвам на моите съграждани и моя град, да работя за просперитета на Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР