Мартин Димов е новият мениджър Информационна сигурност на българската IT

...
Мартин Димов е новият мениджър Информационна сигурност на българската IT
Коментари Харесай

Мартин Димов е новият мениджър Информационна сигурност в Мнемоника

Мартин Димов е новият управител " Информационна сигурност " на българската IT компания Мнемоника. Той има повече от 14 години опит в региона на осведомителните технологии, 10 от които е работил по използването на решения за софтуерна отбрана на бизнеса.

Участвал е в редица IT планове за разбор и оценка на сигурността на осведомителните системи. Проектите са осъществени за банкови институции в България, компании от бранша на услугите, индустриални предприятия и други

Присъединява се към Мнемоника преди 4 години. Преди това е работил в HP Enterprise като Network Solution Designer. Завършил е компетентност " Телекомуникации " с професионална подготовка " Инженер по връзки " в Техническия университет - София. Има редица документи от водещи софтуерни компании, измежду които CISCO, McAfee, F5 Networks, F-Secure, Forcepoint и други

" Мартин построи опит във внедряването на сложни решения за ИТ сигурност съгласно самостоятелните потребности на клиента. Той има принос и към използването на решения за мрежова сигурност и реализацията на огромен план за киберсигурност. С Мартин като управител " Информационна сигурност " Мнемоника ще продължи да бъде приближен сътрудник, доставящ надеждни решения ", разяснява изпълнителният шеф на Мнемоника Вихрен Славчев.

Мнемоника е българска IT компания, одобрена като благонадежден снабдител на решения за осведомителна сиурност и регулаторна съгласуемост. Тя предлага облачни технологии и виртуализация, предпазване и обработка на данни, ръководени услуги и ИТ аутсорсинг. Основният ѝ офис е в София, има офис и във Варна. Сред клиентите ѝ са 10-те най-големи финансови институции, както и водещи телекоми в България. От основаването си през 2009 година Мнемоника има повече от 1000 сполучливо осъществени плана за над 200 клиента у нас и в чужбина.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР