Мартин Димитров от Демократична България обвини другите парламентарни групи, без

...
Мартин Димитров от Демократична България обвини другите парламентарни групи, без
Коментари Харесай

Защо се провали заседанието на икономическата комисия? Мартин Димитров от ДБ с обвинения

Мартин Димитров от " Демократична България " упрекна другите парламентарни групи, без " Продължаваме промяната ", че попречват приемането ни в еврозоната.

Повод за това изказване стана неналичието на кворум на вчерашното съвещание на Икономическата комисия в Народното събрание. Така не бяха признати измененията в Кодекса за застраховането.

" На думи доста хора в това Народно заседание се изказваха какви горещи последователи са на влизането на България в еврозоната, на каузи - продадоха мача. За да няма кворум в Икономическата комисията, която трябваше да одобри промени в Кодекса за застраховането, има сделка сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " Български напредък " ", сподели Мартин Димитров.

" Политиците можем да приказваме и спорим по доста въпроси, само че би трябвало да слушаме специалистите. Агенция " Фич " споделя, че високата инфлация е главната спънка пред присъединението на България в еврозоната от 2024 година Колегите от Демократична България, които дават гръмки изказвания в последните дни, би трябвало да си напомнят, че до момента в който образуваха държавно управление след благословията под юмрука на президента Радев и вършиха митинги, направиха един постоянен кабинет с Кирил Петков и Асен Василев, който докара страната до инфлация петорно по-висока от предходните години ", сподели Александър Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР