Мартин Божанов-Нотариуса изнудвал със секскомпромати магистрати. Тази информация бе потвърдена

...
Зад Нотариуса: Банки, капитали, ДС и дори наркотикът каптагон, Нотариуса изнудвал
Коментари Харесай

Нотариуса изнудвал със секскомпромати магистрати

Мартин Божанов-Нотариуса изнудвал със секскомпромати магистрати. Тази информация бе доказана както от Ивайла Бакалова, по този начин и от от прокуратурата.

Ивайла Бакалова също е била от изнудваните

Божанов е имал две студиа за хубост на централната улица в София „ Алабин “. И двете са напълно покрай Съдебната палата.

Студиата са изглеждали като козметични салони, но зад уредите за разкрасяване е имало стаи, в които магистрати са отивали, с цел да задоволяват половите си потребности. Но това, което не знаели дадените прокурори и съдии, е, че Нотариуса е поставял скрити камери във всяка стая. Той е записвал секссцените и другите култове на чиновниците в правосъдната система. След това Божанов ги употребявал, с цел да изнудва магистратите.

Нотариуса изваждал компроматите когато някой би трябвало да бъде пуснат от ареста. Той прибягвал до тях и когато някой би трябвало да бъде вкаран там със съмнителни обвинявания, които са били скалъпени или при друга потребност.

Секскомпроматите са били един от главните принадлежности, с които години наред Нотариуса е работил безпогрешно

Ивайла Бакалова удостовери, че е чувала, че Божанов е изнудвал магистрати със сексвидеа, фотоси и всевъзможни компромати. Моделката показа също, че има информация, че тези две студиа за хубост са били точно бардаци.

„ Чувала съм тъкмо това! Но нямам повече информация “, споделя Бакалова по отношение на бардаците на Нотариуса и изнудването на магистрати.

Локацията на тези два скрити от обществото обществени дома е идеална. И двата бардака са в непосредствена непосредственост до Съдебната палата, където работят и най-важните фрагменти в правосъдната ни система. Съвсем наоколо се намират Софийският градски съд, Апелативният съд и Върховният касационен съд. Локацията на бардаците не е надалеч и от Софийския областен съд, единствено на десетина минути пешком.

Именно за този съд се твърди, че Нотариуса е имал много близки хора, които са играли по свирката му.

От Софийската градска прокуратура също потвърдиха, че следствието към Нотариуса е всеобхватно и се проверяват всички сигнали

Това значи, че се ревизира и това дали Божанов е изнудвал магистрати със сексзаписи.

Мартин Божанов беше пребит брутално тъкмо преди да бъде убит в главата. Това излиза наяве от лекари, които са прегледали фотоси на жертвата след аутопсията й.

По мнението на медиците, които пожелаха да не им се загатват имената, от фотосите ясно проличава, че Нотариуса е налаган с предмет, който e бил леко подострен или в края на който е имало уголемение.

Божанов е със строшен нос, с няколко фрактури на черепа и с отоци по лицето. Специалистите са безапелационни, че тези удари са настъпили преди гибелта на Божанов. Те са нанесени със страшна мощ и чудноват предмет.

Възможно е Нотариуса да е обичай с приклада на револвера, с който след това е погубен

Според лекарите побоят е бил сериозен. Той нанесен преди гибелта на Нотариуса, тъй като другояче по лицето на жертвата не би трябвало да има кръв, отоци и синини. Те не се появяват, в случай че боят е, откакто мъжът е бил към този момент погубен.

Нотариуса има и фрактура на темпоралната кост, т.е. на слепоочието. Тя няма по какъв начин да се получи от патрон, в случай че не е от упор. Това е изключено, тъй като няма следи от нагар.

След като е пребит, Нотариуса е убит с един патрон в главата. Това навежда на мисълта, че килърът най-вероятно е бил над жертвата си, когато е дръпнал спусъка. Побоят е следващият факт, който буди неразбиране. В момента формалната информация гласи единствено, че е убийството е поръчково, а стрелецът е експерт. Разследването продължава.

Оставя единствено 700 бона завещание

Нотариуса е живял нашироко, само че оставя завещание в парцели в България на стойност „ едвам “ 700 хиляди лв..  Той оставя един апартамент и два гаража в София, 91 декара обработваема земя в Болярово и 2 имота в село Карлуково, община Луковит.

Жилището в столицата се намира в непрестижния квартал „ Люлин “. Единият гараж е на улица „ Княжевска “, а другият е на улица „ Миле Попйорданов “. Божанов има също 2 парцела в село Карлуково, община Луковит. Нотариуса е притежател и на близо 100 декара хубава, обработваема земя в град Болярово, област Ямбол. Обработваемата повърхност обаче не е цялата владеене на Божанов, тъй като негови родственици също имат идеални елементи от земеделските земи.

Всички тези парцели костват към 700 хиляди. Запознати с следствието считат, че Нотариуса има активи в чужбина, както и офшорни сметки. Гледал е да няма доста парцели у нас, с цел да не стане недоверчив и да не се набива на очи на данъчните.

Източник: България днес 
Още вести четете в рубрика „ Крими&Темида “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР