Мартин Божанов, известен с прякора си Нотариуса е бил разстрелян

...
Мартин Божанов, известен с прякора си Нотариуса е бил разстрелян
Коментари Харесай

Застреляха Мартин Божанов - Нотариуса в София

Мартин Божанов, прочут с прякора си Нотариуса е бил разстрелян довечера в столичния квартал " Горна Баня ", предава " ".

Инцидентът е станал към 20:30 часа в комплекс " Глория палас ", който се намира сред столичния квартал " Горна баня " и Околовръстния път на София, заяви Министерство на вътрешните работи.

Достъпът до комплекса сега е стеснен. Изпратените на място полицейски екипи ревизират всички влизащи и излизащи. В същото време проверяващи преглеждат видеозаписи при охранителите на комплекса, показва Българска телеграфна агенция.

С камион дойде и профилирана техника от Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " на Столична община.

На няколко места в София служители на реда стопират за инспекция движещи се коли.

Засега не е ясно кой е килърът и какъв е претекстът.

Убийството е станало по време на промяната на охраните в комплекса. Чули се изстрели. Колата на Божанов не е наранена, разяснява " 24 часа ".

" Около 19:20 се чуха изстрелите. Точно се сменяхме с сътрудника ", разказва един от охранителите.

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. От доста години той е подозиран в крупни имотни и други измами.

Става първия клиент на комисията за конфискация на нелегално добито имущество „ Кушлев ". През 2008 година комисията му лишава 430 000 лв., откакто е наказан за машинация с парцели. Забъркан бил в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР