Марти Иванова е дългогодишен треньор по личностно развитие, холистичен терапевт.

...
Марти Иванова е дългогодишен треньор по личностно развитие, холистичен терапевт.
Коментари Харесай

Енергиен психолог: Дори не можем да си представим на какво е способна биологията ни, ако...

Марти Иванова е дълготраен треньор по личностно развиване, холистичен терапевт. Майстор-практик в енергийната логика на психиката, НЛП практик, енергиен психолог. След сполучлива кариера в корпоративния свят повече от 10 година работи с хората, търсещи здрав и съразмерен живот. Терапевт, публицист, подстрекател и мотиватор, тя е създател на един от най-обичаните уеб сайтове за надълбоко себепознание, ентусиазъм и положителна промяна - www.svoizbor.com.

Работи взаимно с най-бележитите международни носители на новото научно и духовно знание. Разработва техники и стратегии за личностно развиване, здраве и триумф, водени медитации, образования. В самостоятелни и групови практики оказва помощ на хората да намерят свободата и призванието си, да разпрострат напълно капацитета си.

Като холистичен терапевт работи с потвърдени практики, събрали най-хубавите постижения на актуалната психотерапия и античните обичаи за лечение на системата тяло - страсти - разум.

- Г-жо Иванова, какво е най-важното изискване, с цел да останем здрави през зимата?
- Внезапното захлаждане, внезапната разлика в температурите при ненадейно бързата промяна на сезоните може да докара до пик в простудните болести и като цяло изнемощялост на организма. Изключително значимо, с цел да се избегнат задълбочени простудни и вирусни болести, е имунната система да е мощна и добре готова за всички тези външни стресови фактори, подлагащи съпротивителните сили на организма ни на тестване.

Какво има поради Марти Иванова под " добра подготовка " и късно ли е в този момент да проведем такова филтриране четете на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР