Марти е с остра лимфобластна левкемия се нуждае спешно от

...
Марти е с остра лимфобластна левкемия се нуждае спешно от
Коментари Харесай

Да помогнем на Марти! В понеделник предстои нова операция

Марти е с остра лимфобластна левкемия се нуждае незабавно от помощ . Тежката диагноза е сложена на дребната Мартина Петрова през месец ноември 2017 година, когато е единствено на 2 месеца. След повдигане на висока температура е направена цялостна кръвна картина и от проучванията й се схваща, че левкоцитите са доста над нормата.

Ето последната информация от през вчерашния ден от страницата: Да помогнем на бебе МАРТИ

" Здравейте Ангели! Катетъра, който бе подложен на Мартинка, не желае да проработи. Най-вероятната причина, съгласно лекарите е: че не е подложен на вярното място. Това демонстрира и рентгеновата фотография. Уверяват ни, че хирурга е доста добър и доста рядко можело да се получи по този начин. Искат Марти малко да си почине и да позарастне раната. В понеделник, още веднъж ще бъде подложена на интервенция по слагане на венозен катетър, като този път ще е от лявата страна, и надлежно,ще отстранен този. Ще се апелирам, хирурга да извърши напълно нещата!!! (В неговите ръце са няколко човешки живота, в това число и неговия! ) Очертава се трансплантацията да е в последната седмица на този месец. Благодаря на всички за положителните пожелания и за всички ваши начинания! Мартинка има прелестни Ангели♥️!



 

Семейството поставя нужните грижи за лекуването на Мартина. За благополучие болестта сега е в ремисия, само че лекуването би трябвало да продължи минимум две години, оповестява Нова тв.

Мартина се лекува в Университетска многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Царица Йоанна ”. Лекарите предлагат лекуването да продължи в чужбина. Крехката възраст на Мартина я прави още по-рискова към болестта и всеки ден на съответно лекуване е от голяма важност и е животоспасяващ.

Документите на Мартина се преглеждат в няколко лечебни заведения в разнообразни страни за продължение на лекуването.  По предварителни данни нужната сума е към 100 000-150 000 евро . Утре Мартина отпътува за Турция за продължение на лекуването. Средствата, събрани досега, са задоволителни за първичното тръгване, само че не и за цялосното лекуване.

Сумата е огромна и непостижима за фамилията й и по тази причина дребната Мартина има потребност от помощ. Ако имате предпочитание и опция да помогнете, можете да го извършите, като дарите средства.

Повече за дарителската акция можете да разберете на Фейсбук страницата  Да помогнем на бебе МАРТИ , както и на  helpkarma.com .

Ето и данните на дарителската сметка:

IBAN: BG68FINV91501317133190
Tитуляр: Мартина Ангелова Петрова
BIC: FINVBGSF
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР