Марта Вачкова се оказва доста сръчна не само с актьорските

...
Марта Вачкова се оказва доста сръчна не само с актьорските
Коментари Харесай

Марта Вачкова хванала крадец, докато я ограбва

Марта Вачкова се оказва много сръчна освен с актьорските превъплъщения, само че и в действителния живот, разбра HotArena.

Актрисата реагира бързо и безотказно, когато някой  навлиза непоканен в персоналното й пространство, изключително пък в случай че е за да я ограби. Така преди време хитра джебчийка от ромски генезис я издебва и протяга ръка да бърка в чантата й. Вачкова обаче бързо усетила и стопирала акцията й, писа „ Шоу “.

Да, хващала съм ръката на джебчийка, която бърка в чантата ми, била съм гневна и в това време съм си казвала, че тя не знае друго “, споделя Вачкова и прибавя: „ Нужно е да помислим какъв брой време ние самите сме отделили за другарство с ромите “. Всъщност Вачкова е имала десетки срещи с ромски деца в учебни заведения. Преди време показа и документален филм за „ Ромкихот “ в страната.

Важно е да имаш своя принос в този развой на интеграция. Трябва да им покажем за какво е добре да си изхвърлят боклуците на избрани места, да не цапат, да вървят на учебно заведение. Непрестанно би трябвало да се усъвършенстваме професионално и духовно, да се стараем да сме по-добри, отстъпчиви, толерантни “.

Актрисата обаче не е ограбвана единствено един път. През 2014-а са обрали тавана в жилището й, а през 2016-а апаши отмъкват колата й, само че органите на реда съумяват да реагират стремително.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР