Марта Вачкова не се отказва от нудизма, но особено внимава

...
Марта Вачкова не се отказва от нудизма, но особено внимава
Коментари Харесай

Марта Вачкова отново гола на плажа

Марта Вачкова не се отхвърля от нудизма, само че изключително внимава къде се пече. Актрисата сега е в Созопол, където се отдава на жарките лъчи на слънцето както майка я е родила. Тя обаче усърдно сортира закътани местности и се дегизира с шапка, тъй че да не бъде разпозната, научи „ Уикенд”.

Въпреки че преди години изгря чисто гола на страниците на вестника, звездата от „ Ку-ку”, „ Каналето” и сериала „ Откраднат живот” няма никакво желание да спре да върви на нудистки плаж и продължава да пече телеса. „ Нудистка съм и желая слънцето да гали цялото ми тяло. Лошотията си би трябвало да крием, не себе си!”, обича да споделя 60-годишната актриса.

Мартина е върла фенка на голото печене и по никакъв начин не харесва бански костюми. „ За 60-годишния си живот съм си купувала бански едвам 3-4 пъти, не е моето облекло. От дете се пека без бански. Избирам скрити местенца и не се навирам в очите на хората. Не съм от тези, които ще се съблекат на някое оживено място. Търся си девствени плажове и се приписвам на удоволствието да абсорбирам слънчевите лъчи “, сподели преди време актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР