Марта Вачкова не се отказва от нудизма, но особено внимава

...
Марта Вачкова не се отказва от нудизма, но особено внимава
Коментари Харесай

Марта Вачкова пак се пече без бански, но вече внимателно подбира къде да излага телесата си

Марта Вачкова не се отхвърля от нудизма, само че изключително внимава къде се пече. Актрисата сега е в Созопол, където се отдава на жарките лъчи на слънцето както майка я е родила. Тя обаче усърдно сортира закътани местности и се дегизира с шапка, тъй че да не  бъде разпозната, научи HotArena.

Въпреки че преди години изгря чисто гола на страниците на вестника ни, звездата от „ Ку-ку ”, „ Каналето ” и сериала „ Откраднат живот ” няма никакво желание да спре да върви на нудистки плаж и продължава да пече телеса. „ Нудистка съм и желая слънцето да гали цялото ми тяло. Лошотията си би трябвало да крием, не себе си! ”, обича да споделя 60-годишната актриса.

Мартина е върла фенка на голото печене и по никакъв начин не харесва бански костюми. „ За 60-годишния си живот съм си купувала бански едвам 3-4 пъти, не е моето облекло. От дете се пека без бански. Избирам скрити местенца и не се навирам в очите на хората. Не съм от тези, които ще се съблекат на някое оживено място. Търся си девствени плажове и се приписвам на удоволствието да абсорбирам слънчевите лъчи “, сподели преди време актрисата.

Щерката на именития артист Григор Вачков е доста по-осторожна, в сравнение с преди години, когато бе изловена от папарации да се пече гола-голеничка на плажа в Резово. Тогава тя вся потрес и смут у курортисти и читатели, още повече, че плажа не бе обозначен като нудистки, а край нея всички хора бяха с бански.
Актрисата е запалила по нудизма и щерка си Рада, която прави компания в голотата на известната си майка. Вачкова е спряла всевъзможни диети и се е отдала на морска храна, загар и приятни коктейли. Актрисата, позната като сестра Жекова от „ Откраднат живот ”, от години се хвали, че не познава задръжки и не се срами от нищо. Тя събира загар намазана единствено с плажно масло.

Сред другите известни запалени нудисти са актрисата и другарка на Марта Катето Евро, Камен Воденичаров, Дони и Нети, Искрен Пецов и Нели Рангелова. Когато предаването „ Каналето " беше на върха на своята известност Камен Воденичаров и Мартина Вачкова постоянно отиваха на нудиплаж след следващия концерт по морето.

Александра Раева също е измежду най-пострадалите от папарашки нападения известни българки. Особено до момента в който беше певица в „ Шоуто на Слави ". До преди години Раева обичаше да се изтегне на плажа в другарска компания, да хвърли горнището и да остави на слънцето да гали кожата й. През последните лета е засичана единствено с цялостен бански, което може би се дължи на обстоятелството, че към този момент е майка, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР