Марта Вачкова не се е отказала от нудизма, но внимателно

...
Марта Вачкова не се е отказала от нудизма, но внимателно
Коментари Харесай

Потрес: Марта Вачкова прикри „бухналото“ си шкембе, но щедро разголи гръд

Марта Вачкова не се е отказала от нудизма, само че деликатно сортира къде да се пече дибодюс. Когато е на море в България, тя избира да си поставя банския, с цел да не стане още веднъж жертва на папараци. Преди години фотографи я изловиха гола на плажа в Резово, а фрагментите провокираха потрес у курортисти и читатели.
Наскоро звездата от „ Ку-ку ”, „ Каналето ” и сериала „ Откраднат живот ” посети родното Черноморие с дългогодишния си другар и житейски сътрудник Владо Пенев. Двамата се качиха на яхта и обиколиха региона наоколо до Поморие. Вачкова не пропусна да се щракне по изрязан розов бански, обилно разкриващ гръдта й. Костюмът май й е обичан, тъй като постоянно се снима с него. Актрисата прозорливо е наметнала долната част на тялото си с забрадка, с цел да прикрие корема и ханша си.

Марта от години се бори несполучливо с наднорменото тегло и към този момент се е примирила, че нямам по какъв начин да стане фиданка и да наподобява като манекенка на 63 години. Въпреки това, тя поставя грижи за здравето си и постоянно си прави проучвания, с цел да се увери, че кръвните й индикаторите са в норма.  „ Миналата година се оперирах поради дискова херния. Докато снимах „ Откраднат живот ”, непрестанно отлагах, само че когато спряхме фотосите, съумях да вместя и това в графика си. Много съм удовлетворена, че отметнах този проблем, тъй като живеех с жестоки болки. След това си направих всевъзможни проучвания, с цел да се успокоя, че всичко е наред ”, споделяла е половинката на Владо Пенев.

Актрисата обръща внимание и на външния си тип , доколкото е допустимо. Тя се подлага на разкрасителни процедури в известен салон. Там експертите се грижат за нея, вършат й хидратиращи маски за лице и опъват кожата й. Марта е наясно, че няма по какъв начин изцяло да заличи белезите на времето, само че пък разчита на експертите да освежават визията й.

Вачкова се старае да поддържа чара си за Владо Пенев, с който са неразделни. Известно е, че те са били гаджета като студенти, само че се преоткриват още веднъж в по-зряла възраст. „ Запознахме се в първи курс във ВИТИЗ. Отидохме в една зала и аз видях едно луксозно момче. Много красиво, с една тъмносиня барета, грациозен, тънък, напълно друг от другите. Обикновено сътрудниците са шумни, притеглят внимание върху себе си. Точно като петленца кукуригат. А Владо наблюдаваше в профил, седеше в един ъгъл с едни големи очи и просто гледаше и преценяваше обстановката. Той беше подобен - повече умствен артист, с разсъдъка си работеше, с акъла си работеше функциите. И това ужасно усещане ми направи. Просто от раз го харесах ”, връща лентата на спомените Вачкова. За страдание, по-късно пътищата им се разделят,  а звездата среща Радко Миладинов, от който ражда щерка. С днешна дата обаче е в доста неприятни връзки с него. Той в никакъв случай не е проявявал интерес към дъщеря си и на процедура актрисата я отглежда сама.

Въпреки че не случва на мъж като по-млада, Марта съумява да построи крепка дружба с сътрудника си Владо Пенев, който през днешния ден е най-хубавият й другар и сателит в живота. „ Съжалявам, че не родих дете от Владо, той е сродната му душа. Тогава бях студентка – дребна и глупава. Мислех, че ми предстоят някакви ужасно значими неща. Сега ме е гняв. Баща ми също искаше да забременея от него и въобще той да бъде мой мъж. Но пък, по този начин или другояче, в този момент Владо е най-близкият ми човек ”, разказвала е наследницата на Григор Вачков.

С Пенев се отдалечават в интервала, когато той взема решение да сътвори семейство с друга жена. Марта доста го ревнува от брачната половинка му и даже му не разрешава да прави бебе. „ До последно криеше от мен, че Мария е забременяла. Бях му споделила: „ Само да чуя, че ще ти ражда дете, да знаеш, че ще я блъсна с колата да не го роди! ” Е, майтапих се, несъмнено. Имаме си ние черен комизъм... Много обичам щерка му, както и той на моята! ”, споделяла е екранната мед. сестра Магда Жекова от „ Откраднат живот ”.

С днешна дата артистите се радват на порасналите си деца. Те най-накрая се събраха, въпреки и в по-късна възраст. Двойката постоянно обикаля по екскурзии – и в България, и в чужбина. Цяло лято Марта и Владо са на море и се любуват на живота. Те обожават да се срещат с другари и да се забавляват. „ С тази наша група, с която се събираме, доста се смеем. Владо готви чудни неща, подготвя страхотни вкусотии. Смеем се, приказваме си, от време на време и плачем, рецитираме стихове. Прекрасно си изкарваме ”,  разказвала е Вачкова. Тя е безапелационна, че с Пенев безспорно доста са се трансформирали през годините, само че има вяра, че е за положително. „ Няма по какъв начин да останем същите, само че значимото е, че гледаме в една посока ”, обобщава звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР