Марта Вачкова и Владо Пенев са единствената двойка актьори в

...
Марта Вачкова и Владо Пенев са единствената двойка актьори в
Коментари Харесай

Защо останаха приятели след дългогодишна любовна връзка: Ето как Марта Вачкова заплашвала Владо Пенев!

Марта Вачкова и Владо Пенев са единствената двойка артисти в родната колегия, които са останали другари след дългогодишна любовна връзка.

Дружбата им обаче има своя преломен миг, когато преди време изоставената Марта взема решение да отмъсти на своя досегашен обичан. След като завършва интимните си връзки с нея, Владо среща своята бъдеща жена и майка на детето си - Мария.

Той обаче взема решение да спести детайлностите към новата си случка на Вачкова. Скрива от нея и бременността на половинката си, а Марта научава, че Пенев ще става татко от трети източник.

Тогава екранната сестра Жекова от болница „ Св. Кирил “ в сериала „ Откраднат живот” изпада в положение на тежък яд, обажда се на Владо и го заплашва, че ще сгази бременната му жена с кола, с цел да убие и нея, и детето им. Той обаче съумява да я усмири, а след това дъщерята на Григор Вачков се сближава и с новото му семейство. Все отново съжалявала и през днешния ден, че нещата не им се получили и не могли двамата да основат правоприемник.

„ Бях студентка, дребна и глупава. Мислех, че кой знае какви страшни неща иска ми се случат занапред в живота. Баща ми доста искаше да родя дете от Владо и въобще той да бъде моят мъж. Но виж, то стана. Той е моят мъж.

Най-близкият ми човек, най-хубавата част от мен “, дава отговор Марта на въпроса за какво не се е решила да роди дете на артиста. Звездата от „ Откраднат живот “ съжалявала и че не й достигнала куражът, с цел да осинови дете. „ Бях се зарекла, че като родя едно, второ ще осиновя. Така и до-ден сегашен обмислям – хора, които могат да си разрешат да гледат деца, не е нужно да ги раждат, би трябвало да отгледаме към този момент родените и изоставени дечица. Но не можех да пребивавам с бащата на Рада, започнах да я виждам сама и нямах физическата и прочувствената мощ да се оправя с още едно дете. Не стига че бях толкоз гузна, че щерка ми пораства без татко, че сама я дисциплинирам, ами и с още едно дете щеше да ми е доста мъчно “, доверява Вачкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР