Марта Стюарт със сигурност знае как да бъде забелязана в

...
Марта Стюарт със сигурност знае как да бъде забелязана в
Коментари Харесай

Марта Стюарт получила 14 предложения заради фото - slava.bg

Марта Стюарт сигурно знае по какъв начин да бъде видяна в обществените мрежи. Само преди няколко дни тя разгласява секси фотография от басейна, с която взриви интернета и завоюва още повече почитатели.

Водещата се наслаждаваше на лятото, носейки съвършения грим даже и вкъщи. Според Стюарт, фотографията е привлякла огромно внимание от противоположния пол. „ Получих 14 оферти, не знам тъкмо защо са, само че бяха оферти “, споделя тя пред E!News. Тя прибавя, че това е било единствено през първия ден от публикуването на фотографията.

И макар че Марта е намерила време да си направи секси селфи в басейна, звездата признава, че е извънредно заета по време на карантината. Тя споделя, че е почнала да работи върху нов план, който към момента не е приключен, тъй като би трябвало да се занимава и с новото си шоу „ Martha knows best “.

Според нейните думи, предаването е доста информативно, занимателно и симпатично. Пред E!News, тя признава, че обожава да пие сангрия през лятото, само че тайната ѝ се крие в кубчетата лед. Те не са елементарни, а са направени от замразено розе. Към тях водещата прибавя ягоди, нектарини, малко сироп, водка и вино.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР