Марта Луиза е дъщеря на краля и кралицата на Норвегия

...
Марта Луиза е дъщеря на краля и кралицата на Норвегия
Коментари Харесай

Принцесата на Норвегия: Ще обичам когото реша

Марта Луиза е щерка на краля и кралицата на Норвегия - Харалд V и Соня. Преди три години принцесата се разведе със брачна половинка си, писателя Ари Бен.

Сега обаче има нов мъж в живота й, за който тя сама показа пред своите почитатели в Instagram. 47-годишната принцеса се изясни в обич на американеца Шаман Дурек:

" Когато срещнеш спътника в живота си, просто го знаеш и усещаш с цялото си създание. Късметлийка съм, че го открих. Шаман промени живота ми. Той ме накара да схвана, че безграничната обич съществува. Толкова съм щастлива, че точно той е индивидът до мен. Благодаря ти, обич моя, че ме направи част от фамилията ти. Обичам те от тази безкрайност до идната ", написа тя, като добави нещо за всички, които не биха одобрили връзките й с афроамериканец:

" Тези, които бързат да ме подлагат на критика, дано не си вършат труда. Не зависи от вас кого ще избера и не можете да ме съдите. Изборът си е мой, а аз предпочитам със сърцето си, а не с цел да задоволя вашите упования и правила, в които се пробвате да ме впишете. Това е Шаман Дурек и аз го обичам. Благодаря на тези, които почитат избора ми. За мен е задоволително това, че съм щастлива ", безапелационна е Марта Луиза.

Източник: eva.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР