Марта Костюк е сред тенисистките с най-голям потенциал в тура,

...
Марта Костюк е сред тенисистките с най-голям потенциал в тура,
Коментари Харесай

„От глава до пети“: историята зад червената рокля на Костюк


Марта Костюк е измежду тенисистките с максимален капацитет в тура, а от началото на сезона усещане прави освен играта на украинката, само че и елегантната алена рокля, с която играе.

Ако човек види тенисистката в конюнктура, която няма нищо общо с тенис корт, би предположил, че облеклото би могло да мине даже за публично.

Моделът на оборудването на Костюк е на Wilson, а от 2023 година Марта публично е първата състезателка в историята на марката, която получава така наречен контракт „ От глава до пети “.

Така 20-годишната украинка, която през 2022 година за първи път проби в топ 50 на международната класация, към този момент излиза за мачовете си напълно в облекла на Wilson, а ракетата ѝ – модел Blade, е една от емблематичните на марката.

„ Работим за всеки подробност настрана. Всяка обособена сбирка си има своето предопределение “ – изяснява Костюк, която през 2022 година носеше обувки на Nike в шампионатите.

„ В началото всичко пристигна като огромна изненада за мен. Оценявам доверието, което Wilson ми разпорежда. От бизнес позиция, колаборацията също е страхотна “.

Всяка жена желае да е специфична

„ Единственото момиче, това съм аз. Само аз имам такава договорка. Огромна чест е и се усещам специфична “ – споделя Костюк.

За нея е значимо, че има опцията да дава хрумвания, а също по този начин и да натрупа опит, който да ѝ е потребен от бизнес позиция.

Според украинката, човек се ражда с чувството да бъде моден.

„ За мен е значимо да усещам лекост на корта. Много постоянно играем в горещи условия. Важно е цветовете да се съчетават. Понякога един цвят може да бъде извънредно хубав, само че по никакъв метод да не си пасва с цвета на корта и ситуацията в близост “ – счита Марта.
 marta-kostyuk

Тя няма самообладание за Умбълдън, когато ще облече бяла рокля.

Маратонките на тенисистката са Rush Pro 4.0, а тя е огромен почитател и на серията Carry All Short.

В галерията може да видите повече фотоси.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР