Март наближва, така че е добре да се подготвим за

...
Март наближва, така че е добре да се подготвим за
Коментари Харесай

Месечен Хороскоп за Март за всички зодии

Март наближва, тъй че е добре да се подготвим за това, което ни следва през првия пролетен месец!

Месечен Хороскоп за Март зодия Овен

Пред вас е мощен и успешен месец, в който ще имате контакти и срещи определящи ваши бъдещи действия от финансово естество. Уреждане на парични връзки с близки или работни сътрудници. Предложение, което би могло да ви донесе по-добра платена работа, печеливша договорка или бизнес. Засилена връзка с мъже от близко и надалеч, като тя може да бъде както на лична/ сантиментална, по този начин и на бизнес основа. Полезна за вас вест или предложение, което ще получите от страна на мъж. Ще имате очакване за сложни диалози или противопоставяне с хора. Това ще има общо с неприятности, които не бихте могли да разрешите тъкмо поради въздействието, въздействието на тези хора. Ще се тревожите или ще пробвате да дадете поддръжка, опора на другарка, която има сериозен здравословен проблем. При дамите до 35 години затруднения във значима другарска връзка.

Те ще ви влияят депресивно, меланхолично, подтискащо. През март на тестване ще бъдат сложени някои брачни и фамилни връзки. Проблемите там няма да са нови. Най-вероятно в предишното се е претърпяла една разлъка или разкол, само че в този момент нещата ще са още по- комплицирани и непредсказуеми.

Неприятна вест обвързвана с човек, който е част от роднинското ви обграждане. При взимане на значими решения през март на първо място се пазете от неискани препоръки, операция. Вероятни са опити да бъдете употребявани за задачите на различен човек. Като цяло март ще е плодороден и сполучлив месец за вас. Но, проблемите, които ще зародят в този момент в никой случай не трябва да бъдат подценени.

Месечен Хороскоп за Март зодия Телец

През март ще обмисляте, планирате или реализирате значимо за вас пътешестване. То несъмнено ще е обвързвано с желанието ви да започнете нещо ново, да реализирате собствен нов проект или да отидете на място, където не сте били преди. Като цяло месец март е комфортен за странствуване, без значение от задачата му. Неприятна вест или събитие обвързвано с някогашен сватбен сътрудник или предходна ваша любовна връзка. В прочувствен проект март ще е непредсказуем, с вероятности от някои тествания за актуалната ви връзка. Раздяла с обичан човек заради печален или щастлив мотив. Изненадата през този месец може да е обвързвана с работа/образование на човек от фамилията ви, с ненадейно решение за някакъв ремонт или смяна в дома ви. Благоприятен месец за развиване на бизнес от вкъщи, онлайн бизнес и други Март ще е удобен за вас във връзка с финансовите ви запаси. Ще имате благоприятни условия за по-добри приходи, за приемане на пари забавили се поради някаква причина и други Финансови връзки с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог. Интересни за вас контакти с хора от друго обитаемо място, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Затруднения в общуването с деца и внуци при дамите Телец над 35 години. Възможно е, без да желаете, да нараните някого надълбоко, да разплачете непосредствен за вас човек. През март може да ви зарадва подарък, покупка, удобно развиване на заможен проблем и други. Възможна е материална премия или материална облага от игра на шанса.

Месечен Хороскоп за Март зодия Близнаци

През март предстоят някои предстоящи и непредвидени събития в дома ви свързани с пътешестване за вас самите или за човек от фамилията ви. За някои това може да се окаже едно по-продължително странствуване или преместване. Въобще събитията през този месец в дома ви ще имат съвсем всякога връзка с хора или обстановка, които са на отдалеченост от вас. Ще имате диалози с деца или младежи от семейството си, които ще са свързани с пари, заплащания, вложения. Възможно е вие да им помогнете финансово или те на вас. Възможни са общи дейности с тях, които да изискат и общи запаси. Получаване на пари във връзка на дете или от дете. Ще възстановите другарска връзка, която сте изгубили във времето по причина разнообразни условия във вашия живот или в живота на другия човек. Може да преживеете завръщане към остаряла обич или среща със остаряла обич, която да се окаже приятна и за двете страни. Март е подходящ за промени, както за тяхното обмисляне, по този начин и за тяхното реализиране. В някои случаи те могат да имат връзка с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог. Благоприятен месец за контакти със правосъдни или юридически институции, само че в случай че ги избегнете ще е по-добре. Здравето може да ви подсети за себе си като преимущество, което би трябвало да бъде на челно място в живота ви. Може някакво заболяване или болки, които като цяло няма да ви изненадат.

Месечен Хороскоп за Март зодия Рак

През март може да изживеете отчаяние от дейностите на жена. Обещание, което тя няма да извърши или на вятъра дадена ви вяра от нея ще ви натъжи и даже разплаче. Интуитивно в себе си ще сте знаели, че не можете да разчитате на нея, само че когато желанието за нещо е по-силно от разсъдъка се получават и такива неприятни моменти. Изненадата този месец ще пристигна по линия на момиче или млада жена, като разновидностите за това са най-различни. Вероятно това прелестно събитие ще касае щерка, внучка или друга близка родственица, другарка. Неочакван триумф за дамите до 35 годишна възраст. През март може да възникне опция за забавна смяна в работата ви. Тя ще е обвързвана с пренасяне на по-добро място. Възможно е и завръщане към остаряла позиция, на която ви е по-приятно да работите и други Пътуване по работа, с избрана цел, командировка. През март мнозина ще се зарадват на облага в дома си или подарък от обичан човек. Благоприятен месец за основаване на нова сантиментална връзка, чието развиване несъмнено, ще зависи от вашите самостоятелни данни. Конфликт в дома обвързван с някаква машинация, прикрити дейности заради някаква причина. Конфликт може да възникне и заради въздействието върху фамилните ви връзки на човек отвън дома ви. През март ще се зарадвате на благополучен край на неприятности в живота на момче или млад мъж. Може е и вие да сте помогнали с нещо за това.

Месечен Хороскоп за Март зодия Лъв

През март ще приключите една другарска, роднинска или професионална връзка след интервал на спорове или напрежение. Няма да изпитате страдание или скрупули по-късно си решение. Новина обвързвана с неприятности от финансово естество на непосредствен или другари, които живеят относително покрай вас. Може да възникне внезапен дребен разход/плащане, което би трябвало да бъде направено в къс период от време. Неочакван триумф, който вещае доста добра смяна в персонален или професионален проект през идващите месеци. Благоприятно развиване или привършване на правосъдно дело, юридически проблем. Младите мъже могат да получат доста значима помощ/подкрепа от по-голяма жена, жена с опит или власт в службата, за развиване на избран гений, професионални умения или новаторска идея/проект. През март внимавайте във финансовите си връзки, съглашения или обещания свързани с млада жена или дами. Възможно е в един миг нещата да се окажат доста комплицирани или сложни за осъществяване. Пазете се от машинация, заблуждение, манипулиране от страна на момиче или жена до 35 годишна възраст. В дома ви от време на време атмосферата ще е тягостна, напрегната, само че това ще е краткотрайно положение на връзките ви.

Месечен Хороскоп за Март зодия Дева

През март е допустимо да се тревожите към събития в живота на другар, който/ която са сега далеко от вас. Неочаквана среща, показване, което може да ви запознае с нови и забавни хора, които занапред да окажат някакво въздействие върху вашия светоглед и показа за света към вас. Трудни моменти ще има към дете или внуче, които ще са от друг темперамент най- към този момент съгласно възрастта им, както и в резултат на някои други спомагателни условия. Бъдещите майки да се грижат повече за себе си, за прочувствения си и физически комфорт. Ще се обмислят някои значими разноски и покупки, които би трябвало да се създадат през този месец. Ще изчакате приемането на пари или друга значима за вас информация от финансов темперамент: документ, контракт, заем и други През този месец ще очаквате нечие самопризнание или опрощение за предходни дейности, злонамерено по отношение на вас деяние или кражба. Това ще е значимо за вас, без значение, че към този момент сами за себе си сте взели решение по какъв начин да постъпите с тази персона. Покана за пътешестване от страна на другар, което обаче няма да дава отговор на вашите стремежи на този стадий. Покани за събирания свързани с рожденни дни или други персонални празници. За мъжете Дева март ще е забавен месец по повод най-много на персоналния живот, където може да се осъществят някои промени, проекти свързани със фамилията или с обичан човек и други Несемейните мъже може да изживеят непредвиден флирт, влюбване, запознанство.

Месечен Хороскоп за Март зодия Везни

умеене, които заради някаква причина сте имали усложнение да ги получите до момента.Време за привършване, почистване, разрешаване на неприятности, най-много такива, които са изостанали заради някаква причина от предходната година или месеци. Едно по едно нещата ще се стабилизират и хармонизират. При младите дами Везни може да възникне терзание към значимо пътешестване през март или април. Промяна за която не сте подготвени или която ви следва макар волята и желанието ви. В фамилията ви обаче може да се развият събития, които да ви убягнат от взор и които съзнателно заради боязън или друга причина се прикриват от този, който е забъркан в тях. Много е евентуално това да касае родственици, с които не живеете под един покрив, само че може и да е някой, с който живеете дружно. Новите хора в персоналното ви или професионално обграждане ще ви нервират или няма да сте склонни да ги приемете елементарно, което е прекомерно извънредно за вас, само че в съответния случай ще се дължи както на избрана причина, по този начин и на прочувствения ви статус. При несемейните Везни забавни събития свързани с нова или остаряла обич, изключително в случай че колегата ви живее наоколо до вас (в едно обитаемо място) или дружно с вас. През март последователно ще приключите с тревожни проблеми от финансов темперамент, заплащания и отговорности. Предстои ви напредък, за някои от вас по осезателен, за други по- слаб, само че като цяло март носи усъвършенстване. Може да получите пари по право, по спогодба или съглашение, които заради някаква причина сте имали усложнение да ги получите до момента.

Месечен Хороскоп за Март зодия Скорпион

През този месец може да посрещнете другари отдалеко или вие да пътувате, с цел да гостувате на другари. В същото време е допустимо и тръгване на човек от приятелското ви обграждане, който отива да живее или работи в друго обитаемо място. Разходите през този месец могат да се окажат по-големи от приходите, само че по тази причина ще си има съответна причина. Възможно е закъснение на пари, на които разчитате за един избран разход и това да ви накара да поискате помощ от родител или различен родственик. Пазете персоналните си движимости и пари на публични места. Грижи или терзание към здравословните проблеми на близка жена или другарка. Жените над 35 години ще би трябвало да вземат едно значимо решение през този месец и то ще ви коства много напрежение или бодърствуване. Понякога нещата сами си идват по местата, а вие мислете и за личното си здраве. Среща или посещаване в дома ви от страна на хора, които са в някаква финансова невъзможност или са позволили неточност, неуспех от финансов темперамент. Неприятна вест обвързвана с млад мъж. Мъжете до 35 години, в случай че са ангажирани през този месец със правосъдно дело или юридически проблем да бъдат внимателни в упованията си, тъй като събитията са много неподходящи или динамични в своето развиване. Добрите вести през този месец не са единствено с цел да ви успокоят, че сте вървяли до момента по верния път, а с цел да ви заредят с оптимизъм и сила да продължите напред. Предстоят ви забавни срещи, диалози, връзка с хора от близко и надалеч. Предложение, на което мъчно ще устоите, без значение с какво е обвързвано.

Месечен Хороскоп за Март зодия Стрелец

Март може да се окаже удобен и сполучлив във финансов проект месец, без значение че ви предстоят някои значими или неотложни разноски и заплащания. Ще възникне опция за спомагателен ангажимент или по-добре платена работа. Интересното този месец е, че мъчно ще виждате бъдещото развиване на всяко едно събитие, което ще преживеете в този момент. Ако можете, в случай че съумеете да вникнете в неговия план ще разберете, че в действителност ориста се готви обилно да ви възнагради по един или различен метод. Но преди този момент тя би трябвало, въпреки и по противен ненапълно метод да освободи място за новото. Избягвайте да сте прекомерно подозрителни към хора и събития, както и не си позволявайте дребни или по-големи неистини и операции. Сега доста елементарно може сами да предизвикате въвличането си в нежелани и прекомерно неприятни проблеми. Март ще е време за романтика и обич, най-много за младите мъже Стрелец, които ще имат забавни прекарвания с актуалната си партньорка в една към този момент основана връзка. Време, в което може да предприемете стъпки, да вземете решения за едно по- съществено обвързване. Март може да запомните и с любовните безредици на своето към този момент пораснало дете. Неочаквано отсрочване, отвод от съвсем сигурен ваш проект или очакване, обвързвано с персоналния ви или професионален живот. Въпреки първичната ви реакция, добре е да седнете и да размислите добре, за какво всичко това се случва. Защото е допустимо нещо по-добро да се задава... Повече момчета ще се родят през този месец. Възможна е нежелана или непланирана бременност, по-сложни страсти към раждането на едно дете и други

Месечен Хороскоп за Март зодия Козирог

През март ще ви се наложи да поемете по-сериозен ангажимент или грижа по отношение на образованието или кариерата на дете. Това ще е обвързване повече на мъжете Козирог или ще е обвързвано със син/внук. В някои случаи може да става дума за предаване познания в дадена област от баща/дядо на дете/внуче (семеен бизнес, фамилна традиция). Нов младеж в професионалното ви обграждане. Пътуване за младите мъже, което ще има някаква връзка със фамилията или с хора свързани с дома. Възможно е ново начало за младите мъже обвързвано с пренасяне по местоживеене заради нова работа или нов дом. Новина или предложение, които доста ще ви зарадват, само че пък ще донесат горест или различен тип емоционален/финансов дискомфорт на хора към вас. Възможно е да получите предложение или информация, която е доста хубава и би била мотив за наслада, в случай че беше пристигнала по-рано или по-навреме при вас. Сега може да вършиме по-смели проекти за персоналния си или професионален живот, само че когато би трябвало да се свърши нещо, когато би трябвало да се получи или ревизира някаква информация разчитайте единствено на себе си. В противоположен случай очаквайте всевъзможни нежелани изненади. Март носи късмет за намиране на сродна душа, на човек с който ще изградите доста съществени и сполучливи персонални или бизнес връзки. Неочаквана среща, на ненадейно място. За страдание здравословни проблеми с близка жена ще продължат и в този момент, а евентуално и през идващите няколко месеца.

Месечен Хороскоп за Март зодия Водолей

През март очаквайте радостни събития свързани с раждане на момче, персонален празник на момче, на наследник или внук. Успехи свързани с младеж от семейството ви. Някои млади мъже Водолей ще се зарадват на нова рожба, вест обвързвана с бъдещо бащинство или наслада от изява на дребното си дете. Забавяне отсрочване на проекти или дейности свързани с движимо или недвижимо имущество. Спор или усложнения от заможен темперамент с близки хора. Неприятностите в фамилията в този момент ще са по-скоро свързани с някаква прочувствена засегнатост или загуба, която ще ви бъде мъчно да преживеете. През този месец ще имате по-големи упования за повишаване на приходите си, като това може да има връзка с работа с чужденци, работа с компания или клиенти, които са надалеч от вас. Възможно е да получите пари отдалеко заради най-различни аргументи. През този месец ще се възнамерява или осъществя едно далечно пътешестване. Ще ви се наложи да преминете и през една словесна офанзива по отношение на фамилията ви от човек отвън дома ви. Внимавайте с новите си запознанства или с хора, които търсят особено контакт с вас. Пазете се от машинация, от потреблението ви за нечии други цели, от въвличането ви в конспирация. Интересни вести и диалози с другари ще имат младите дами Водолей. Ще научите доста неща, а е допустимо и да възникне нова концепция за развиване на ваша концепция или план.

Месечен Хороскоп за Март зодия Риби

През този месец дамите над 35 годишна възраст ще имат своите избрани упования за събития, събирания, промени в дома си и силата ви ще е ориентирано към тяхната реализация. Определено дома ви ще е ваш приоритет през март. Може да очаквате ваша близка родственик да ви посети и да остане в дома ви за известно време. Тревожен миг може да настъпи към една обстановка в живота на мъж над 35 години. Мъжете Риби е належащо да се опитат да намерят повода за всеки стрес в живота си през този месец. Не подминавайте нищо с лека ръка. Хубавите моменти през този месец ще са свързани с чакани или нечакани пари, документи които ще ви донесат регулярни приходи за в бъдеще, покачване на заплата или нов трудов контракт и други Успешно развиване ще имат и правосъдни каузи от финансов темперамент, в случай че сте ангажирани с такова. Конфликт на база ревнивост би могло да докара до откриване на истини, за които не сте подготвени или които ще се окажат прекомерно мъчителни за вас. От това нищо хубаво няма да излезе, по тази причина внимавайте с страсти, които не можете да контролирате. Този месец ще сложи на тестване кариерата, бизнеса и изобщо работното ви място. Възможно е да зародят някои, както мечтани, по този начин и нежелани промени. Особено внимание, в случай че работите с пари. Неочаквани посетители, среща с хора, които носят наслаждение със себе си, както за самите тях, по този начин и за вас. Може самите вие да се окажете внезапно на точното място, в точния миг.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР