Март месец ще бъде вълнуващ и интересен по отношение на

...
Март месец ще бъде вълнуващ и интересен по отношение на
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за март

Март месец ще бъде трогателен и забавен във връзка с любовта. Възможни са изневери, преустановяване на връзката, само че и основаване на нови взаимоотношения. Повече за това какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През първата половина на месец март, фокусът ви няма да е върху любовния ви живот, а по-скоро върху финансите. Обвързаните Овни може да имат спорове с половинката си, тъй като са прекомерно отдадени на работата. Бъдете деликатни, тъй като е допустимо да започнете и флирт на работното място. Хармония в любовта ще може да постигнете през втората половина на март, а половинката на драго сърце ще ви угажда на дребните прищявки. За търсещите обич, месецът дава обещание безредици, само че не и сериозна връзка.

Телец

Благоприятен ще бъде новият месец за родените под знака на зодия Телец, изключително в първите седмици. Не пропускайте да бъдете обществени, да пътувате. Интересни, обещаващи запознанства могат да стартират тук-там, на които и не допускате. Ще можете да избирате с кого да продължите да се срещате. Хубав месец може да чакат и обвързаните Телци, като възможностите за зачеване са доста положителни, в случай че имате такива проекти. Въпреки това, не позволявайте на работата да отнеме повече от нужното ви време, с цел да не страдат обичаните ви хора.

Близнаци

Ако до момента сте имали различия с обичания човек, то ще отшумят през март. Ще съумеете да внесете естетика в фамилията и връзките. Най-хубавото е, че половинката ви ще ви поддържа повече, ще можете да планирате някои значими за вас неща. Търсещите обич Близнаци, могат да се радват на шанс през втората половина на месеца. Възможна е съдбовна среща тук-там, свързани с културни събития. Увереността ви ще бъде по-висока, а вашата прелест няма да остане незабелязана. Също по този начин е допустимо другарство да прерасне в любовна връзка.

Рак

За Раците март несъмнено няма да е отегчителен месец във връзка с любовта. Ако търсите своята половинка, пред вас ще има благоприятни условия за нови и забавни запознанства. Има огромна възможност, взаимоотношения с представители на противоположния пол, с които се срещате постоянно, да доближат до последващо равнище на романтика. При някои Раци, остаряла обич може да подсети за себе си. За обвързаните, втората половина на март ще е решаваща за стабилизиране на връзката, като някои от вас може да сменят и дома си.

Лъв

Любимият ви човек ще бъде предан на вас и желанията ви, показвайки любовта си по доста способи. Щедростта му ще ви радва. Ще съумеете да стабилизирате връзката си, да внесете в нея повече романтика, многообразие и схващане един към различен. Сексуалните връзки през този интервал дават обещание наслаждение. Тези от вас, които търсят любовта, е добре да бъдат деликатни в първите седмици на март, тъй като може да се спрат на неверен сътрудник. През втората половина може да очаквате покана за среща от човек, който познавате от дълго време.

Дева

Ако сте възнамерявали някаква смяна във външния си тип, то интервалът е подобаващ да го извършите. Това ще увеличи самочувствието ви и възможностите за нова връзка, в случай че търсите такава. Интересни контакти няма да ви липсват. Тези от вас, които си имат половинка, е добре да помислят по какъв начин да внесат повече многообразие. Помислете по какъв начин да се забавлявате с обичания човек, единствено двамата и то отвън дома. Ако имате опция, направете и малко пътешестване. Това ще разпали пристрастеностите ви.

Везни

Първите дни на март ще донесат усамотение за необвързаните представители на зодията. Вместо по срещи, ще имате предпочитание да прекарвате повече време в личната си компания. Възможно е остаряла обич да подсети за себе си и това да „ наруши “ проектите ви. Разположението на планетите демонстрира възпламеняване на възприятията, само че и капацитет за загадка връзка с някого. За обвързаните Везни това може да значи невярност. За Везни като цяло, любовта ще стане по-интересна през втората половина на месеца. Някои може да стигнат и до годеж.

Скорпион

Месецът ще стартира с топлота и съгласие във връзка с фамилията и любовта. С обичания човек ще може да разговаряте умерено, да споделяте повече. Той или тя няма да стопира да демонстрира внимание и страсти към вас. Много необвързани Скорпиони ще стартират връзка с човек от приятелския им кръг. Внимавайте, тъй като съществува риск да попаднете в любовен триъгълник с привързан сътрудник.

Стрелец

Уважаеми Стрелци, в случай че търсите своята половинка, то знайте, че през март ще бъдете в целия си искра и с лекост ще притегляте обожатели към себе си. Има възможност да създадете ново мощно другарство, което да се развие във връзка. Обвързаните Стрелци ще се радват на триумфите на обичания човек, тъй като това ще е обвързвано с възстановяване на финансите им.

Козирог

Позицията на планетите демонстрира, че има възможност да започнете сантиментална връзка с човек, който не дава отговор на вашите критерии, ползи, даже да е от друга народност. Ако търсите любовта ще е значимо да бъдете по-социални, а не да се затваряте вкъщи. Козирозите, които към този момент си имат сериозен сътрудник могат да подписват брак до 14 март или да получат предложение за подобен. Комуникацията ще върви безпрепятствено и ще се радвате на положителни финанси и триумфи.

Водолей

Всичко скрито и неразрешено ще ви притегля през този месец. Ако сте в съществени взаимоотношения, изкушението да се впуснете в загадка любовна връзка ще е огромно. Внимавайте и вместо това поработете върху качеството на вашите интимни взаимоотношения. Споделяйте повече с половинката си, изключително за това какво желаете да опитате в спалнята. Необвързаните Водолеи има късмет да срещнат забавна персона, която в следствие да се окаже тяхната сродна душа и дълготраен сътрудник.

Риби

В първите седмици на март, някои от представителите на зодия Риби е допустимо да получат предложение за брак. Ако сте във връзка, пробвайте се да прекарвате повече време отвън дома с обичания човек, да се забавлявате. Това важи и за необвързаните, които търсят своята половинка. Имайте поради, че през втората половина на месеца е допустимо да се появи конкуренция за сърцето на ваш фаворит. Бъдете уверени в себе си, само че не и нападателни. Има огромна възможност вие да сте печелившата страна./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР