Март месец ни е подготвил много любовни изненади и обрати.

...
Март месец ни е подготвил много любовни изненади и обрати.
Коментари Харесай

Щастие или тъга в любовта? Ето какво да очакват ЗОДИИТЕ през март

Март месец ни е подготвил доста любовни изненади и обрати. Не всяка зодия ще изпита насладата от любовта. Ето какво да чакаме през месец март 2021 година:
Овен: През март ще имате доста комплицирани взаимоотношения с обичания до вас човек. Ще имате сложен интервал и доста неизяснени проблеми, които ще ви тормозят. За благополучие при започване на април всичко това ще се почисти и още веднъж ще можете да се насладите един на различен.  
 Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 година (Част 2) Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 година (Част 2)
Март е един от най-хубавите месеци в годината, в който чакаме и идването на пролетта. Какъв ли шанс ни е подготвила ориста съгласно...
Телец: През март ви чака неземно благополучие в любовта. Някой ще ви признае възприятията си и ще се окаже, че вие тайничко също сте таили вяра нещо да се случи посред ви. Любовта е на една ръка разстояние, по тази причина очаквайте с боязън това, което ориста ви е подготвила!
Близнаци: Следващият месец ви чакат доста трепетни случки в любовта. Най-голямата от всички е предложение за брак, което може да се напише в книга. Очаква ви в действителност незабравимо прекарване и пояснение в обич, което ще ви накара да полетите от благополучие. Насладете се на момента!  
Рак: Не всички от вас вярвате във втория късмет в любовта. Дори смятате, че каквото е било в предишното, е добре да си остане там. Съдбата обаче ви е подготвила нещо друго, което в никакъв случай не сте си мислели, че ще ви се случи – а точно човек от предишното ви да се завърне назад в живота ви. Ще изпитате пристрастеност, каквато не сте изпитвали до момента... очаквайте непредвиденото!
Лъв: През март може да ви чака една същинска сантиментална първа среща, за която от дълго време мечтаете. Всичко ще мине прелестно, ще последва буйна нощ, а по-късно още няколко срещи. За злощастие тези трепети няма да прераснат във връзка, тъй като индивидът насреща ще се окаже огромен измамник, на който не трябва да вярвате в никакъв случай повече в живота си.  
 Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 година (Част 1) Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 година (Част 1)
Месец март напълно наближи и е време да забележим какъв ще бъде шансът на всяка една от 12-те зодии. Вижте вашата и стискаме палци късметъ...
Дева: Ще имате един паметен месец март, може би най-незабравимият в живота ви до момента. Ще разберете най-щастливата вест, а точно това, че ще си имате бебе! Няма по-голям миг в живота на човек от този, в който към този момент ще знае, че ще бъде родител. И любовта с половинката ви ще укрепне и ще стартира да цъфти с идването на пролетта.  

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР