Март, женският месец. Месец на непостоянно време, желанието пролетта да

...
Март, женският месец. Месец на непостоянно време, желанието пролетта да
Коментари Харесай

Ето какво ще ви се случи през месец МАРТ според зодията

Март, женският месец. Месец на непостоянно време, желанието пролетта да пристигна по-бързо и закъснелите зимни студове. Ето че този месец наближава и е добре да се подготвим уместно за него. Най-пролетният месец в годината е идеалното време да се отърсите от зимния мързел и заспалост и да се заемете с постигането на задачите си. Ето какво вещаят звездите за всяка зодия през март.
Овен
През идващия месец ще имате опцията да бъдете на върха и да постигнете задачите си. Не се отхвърляйте от начинания, които могат да ви повдигнат на доста високо равнище. Завършете от дълго време стартирани неща, с цел да избегнете проблеми напред с възможното им по-късно решение.
Телец
Много сполучлив месец за представителите на зодия Телец. В работата си ще достигнете непредвидени резултати. През този месец ще излъчвате доста прелест и ще очаровате близките. Това е интервал в който ще се радвате на прелестна фамилна естетика и съгласие.
Близнаци
Опитайте се през този месец да се концентрирайте и оцените това което имате. Колкото повече старания положите, толкоз по-добре ще се чувствате и ще бъдете задоволени. Това е прелестен интервал, в който можете да се влюбите в подобаващия човек, както и той във вас.
Рак
Периода е прелестен за реализиране на цели и фантазии за представителите на зодия Рак. За да зарадвате половинката си не пропускайте понякога да вършиме и поднасяте изненади. Така ще го накарате да се почувства мечтан и обичан.
Лъв
С настъпването на Баба Марта представителите на зодия Лъв още веднъж влизат в съвършената си форма. През този месец очаквайте доста нови запознанства с разнообразни хора и начало на здрави другарства. В любовта ви чака един сантиментален и спокоен месец.
Дева
Не се опасявайте от особеното и от това да извършите смяна. Месеца е удобен за започване на нови неща и осъществяване на цели. В любовен проект и при тези които са към този момент фамилни се чакат съгласие и преданост. Тези, които не са обвързани да чакат промени в позитивна посока.
Везни
През месец март за представителите на зодия Везни се чакат доста промени.Тези промени са свързани както с работата ви, по този начин и с външният ви тип. Общуването ви с близките също ще има смяна и, в случай че има някой с, който досега не сте намерили метод да се разберете, през този интервал ще съумеете да намерите общ език.
Скорпион
Определено интервала не е изключително подобаващ за реализиране на доста високи цели. Момента по скоро е подобаващ за отмора и извършване на занимателни неща. Работата ви няма да избяга. В любовта се пробвайте да разберете половинката си и да бъдете лоялни. В противоположен случай е доста евентуално да останете сами.
Стрелец
Подходящ месец за опасности и реализация на нови неща. Не се опасявайте да пробвате. Ако ви тревожи нещо, поговорете с половинката си. В любовта ви следва романтика и позитивно въодушевление. В работата ви ще бъдете изрядни, макар, че сте захласнати от любовта.
Козирог
Много от представителите на зодия Козирог, ще бъдат захласнати от работа и почивката за тях ще остане на назад във времето. Ще почувствате че имате потребност от всички към вас и не се тормозете да потърсите помощ. Обърнете внимание на обещанията към половинката си и ги осъществете.
Водолей
През месец март ще получите силата да осъществите заложените цели от вас. Периода е добър и сполучлив. Ако имате подозрения за неща, които сте почнали от преди, не се тормозете, всичко ще се подреди. За тези, които към момента търсят любовта, месеца е подобаващ за ново начало.
Риби
Можете умерено да експериментирате с разнообразни неща. За да се почувствате добре, направете покупка на стока, която ви вълнува от дълго време. Не стойте с кръстени ръце, а се впуснете в търсене на половинка. А за тези, които са фамилни, живота им през този интервал ще се развива доста сполучливо.



Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Любопитно  Ето коя е твоята ерогенна зона съгласно зодията Ето коя е твоята ерогенна зона съгласно зодията  14-те най-хубави места за криене на пари у дома 14-те най-хубави места за криене на пари у дома  ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица  Дневен хороскоп за 20 февруари Дневен хороскоп за 20 февруари  Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години Интервю Още Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен деспот?
Колко скелета има в дрешника на Путин? Цялата публична био...
Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Любовта след влюбването
В началото на една връзка всичко е елементарно. Пеперудите в стомаха, розовите облаци, желанието да сте с този човек непрекъснато и да му показв...
Асенoвградчани сигнализират: Гробищата в град... КЗД скочи в отбрана на Кошлуков, станал жер... Спират придвижването по част от ул. " Цар Иван... Сидеров желае парламентарна комисия за дело... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Конфуз: Роклята на фигуристка се смъкна...
В извънредно неприятна обстановка изпадна френската фигуристка Габриела Пападакис по време на изпълнието на късата стратегия при танцо...
Дневен хороскоп за 20 февруари Човекът, който може да купи " Теленор ", куп... Путин продължава да не се появява Миналото на Путин - ужасното детство ли го... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Румен Радев пред паметника на Левски: Дн...
Днес сме Република, само че чиста ли, свята ли? Това попита в словото си президентът Румен Радев по време на отбелязването на 145 годин...
Делян Пеевски изиска президентът да му се... Симеонов: В обединението има доста напрежени... Русия не вижда риск в присъединението на... Новините: Най-важното за деня, 19 февруари  www.expert.bg  Порожанов: ОСП би трябвало да обезпечава обективен приход на фермерите Порожанов: ОСП би трябвало да обезпечава справ...  Цветанов: Един финансов въпрос на НЗОК се трансформира в политически Цветанов: Един финансов въпрос на НЗОК с...  Проекти за над 340 млн. лева се извършват в Северозапада по ОПИК Проекти за над 340 млн. лева се извършва...  4 аргументи да не ви дават мечтаното покачване 4 аргументи да не ви дават мечтаното повиш...  www.iwoman.bg  5 знака, че можеш да се довериш на колегата след невярност 5 знака, че можеш да се довериш на партн...  Организират първата Арабска седмица на модата Организират първата Арабска седмица на м...  Не издавайте тези 6 неща за себе си на изявление за работа Не издавайте тези 6 неща за себе си на и...  Никога не пийте плодов сок на гладно Никога не пийте плодов сок на гладно  http://www.sportlive.bg  Страховита травма в Локо (Пловдив) Страховита травма в Локо (Пловдив)  Мъжете започнаха с две победи и една загуба на Мъжете започнаха с две победи и една заг...  Шампионска лига в ефира през днешния ден Шампионска лига в ефира през днешния ден  Спортът отвън Олимпиадата през днешния ден Спортът отвън Олимпиадата през днешния ден Интервю Още Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен деспот?
Колко скелета има в дрешника на Путин? Цялата публична био...
Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Има по какъв начин да бъде уволнена без проблем биещата деца възпитателка в Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Нови Най-четени Най-коментирани Ето коя е твоята ерогенна зона съгласно зодията... 30 0 Ето какво ще ви се случи през месец МАРТ съгласно зодията... 46 0 Българското присъединяване в Пьонгчанг през днешния ден...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР