Март идва с три магнитни бури Впоследния ден на февруари

...
Март идва с три магнитни бури Впоследния ден на февруари
Коментари Харесай

Март идва с три магнитни бури 

Март идва с три магнитни стихии

Впоследния ден на февруари Минималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°, в София към 4°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

Преди обяд единствено на обособени места ще има слаби превалявания от дъжд. Около и след пладне от юг преваляванията ще се засилват и до края на денонощието ще обзет съвсем цялата страна, а тук-там в Рило-Родопската област ще са обилни, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб до сдържан, по този начин ще се задържи и денем.

“Традиционно, през месец март се чака „ капризно “ време и това някак (не напълно научно) се определяло от дамите ”, пишат от НИГГГ-БАН.

Състоянието на магнитното поле на Земята, изцяло научно потвърдено се въздейства от интензивността на Слънцето. Основавайки се на информацията от предходния месец, през март се чака да срещнем 3 дейни района,,, които могат да причинят разстройства и магнитни стихии. Всичко останало ще е „ бонус “, който няма по какъв начин да предвидим в този момент.

От института подхождат с мигане и предизвестяват: “Разгледайте прогнозата, само че не ѝ се доверявайте изцяло, а проверявайте данните в действително време ”.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР