Март е вълнуващ месец за киноманите. През втората му седмица

...
Март е вълнуващ месец за киноманите. През втората му седмица
Коментари Харесай

Добри, лоши, ужасяващи: 11 филма през март с любими актьори

Март е трогателен месец за киноманите.

През втората му седмица ще се организира 95-тата гала по награждаване с най-престижните оценки „ Оскар “.

До тогава има още малко време, само че то е изцяло задоволително, с цел да се изгледат 11-те кино лентата от листата на BBC за март. Тук има за всекиго по нещо – супергерои, динозаври, ченгета, наемни убийци, боксьори, хора, изпаднали в неволя и такива, намиращи щастието, както и документален филм за най-големия порносайт в света.
1.Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves   Подобно на хитовия сега сериал The Last of Us този филм е основан на игра. Това ще бъде вторият опит за превръщането й в блокбастър след един преди повече от 20 години. Този път в основните функции са Крис Пайн, Мишел Родригез и Реге-Жан Пейдж. Хю Грант е в ролята на неприятния.    Филмът в действителност има комедиен прочит и е надалеч от мрачната конюнктура на „ Властелинът на пръстените “ или „ Игра на тронове “.       2.Luther: The Fallen Sun    След като Идрис Елба към този момент навърши 50 може би е време неговите почитатели да се откажат от очакванията, че той ще е идващият Джеймс Бонд. Но пък могат да се утешат с новата продукция на Netflix, явяваща се като продължение на сериала на BBC, почнал през 2010 г.    При последната му поява на екран служителят на реда Джон Лутър избяга от пандиза, с цел да гони сериен убиец-богаташ (Анди Серкис или Смийгъл, в случай че предпочитате). Дали Лутър може да го хване преди той самият да бъде заловен от Синтия Ериво, също в ролята на служител на реда?   Създателите дават обещание отговор на този въпрос и повече вълнуващи подиуми в сравнение с в сериала-оригинал. Според екипа от BBC не са имали задоволително бюджет, неточност, която в този момент е поправена.    Филмът ще е наличен в Netflix от 10 март. 
3.Shazam! Fury of the Gods   Режисьорът Дейвид Санбърг се завръща с продължение на един от най-смешните блокбастъри на DC. Закари Леви още веднъж е в ролята на Били Батсън, който може да се трансформира в полу-супер воин с полу-супер сили. Подобрението в този момент е, че и приемните му родители могат същото.    Въпреки че към този момент си има семейство, Били си има и нови проблеми, този път с боговете. Или по-скоро с богините – в функциите им влизат Хелън Мирън, Луси Лиу и младата Рейчъл Зиглер.   Филмът излиза на екран на 17 март  

4.John Wick: Chapter 4   Пазете се, неприятни, Киану отново е тук! Той още веднъж облича черния костюм, с цел да изиграе пенсионирания наемен палач Джон Уик. От стартирането на първия филм през 2014 година сюжетите се усложниха, а фенската база се усили. До там, че някои критици започнаха да питат дали Джон Уик придобива статута на „ Мисията Невъзможна “ и филмите за Бонд.    Не че Киану се нуждае от кой знае каква реклама, с цел да притегли публиката. Все отново той сполучливо бие неприятните още от времената на „ Матрицата “. И в този момент ще е по този начин.    Новият филм е много дълъг – 2 ч. и 49 минути, за които Джон Уик ще обиколи целия свят.    Лентата излиза на 22 март.     5.Creed III   След ерата на „ Роки “, в която Сталоун подвикваше „ Йоу “, пристигна тази на Крийд. И откакто Роки се появи в първите два кино лентата, в този момент го няма. Това решение провокира съществено недоволство измежду някои почитатели и се наложи да се изяснява, че Сталоун остава зает с поредицата, само че не и като артист.    В този епизод Майкъл Би Джордан ще си има съществени проблеми с другар от предишното, който преди малко е излязъл от пандиза. Сега младият Крийд има всичко, а приятелят му – нищо. Но желае всичко.    По кината от 3 март.     6.Infinity Pool   Главната роля тук е поверена на Александър Скарсгард. Той е търсещ ентусиазъм публицист, който отива на екскурзия на другоземен остров. За неприятен шанс убива човек в злополука и съгласно локалното законодателство би трябвало да бъде наказан на гибел.    От тази обстановка се намира много чудноват излаз – писателят заплаща, с цел да създадат негов клонинг, който да бъде екзекутиран. След това попада в свят и на богати хора, които си мислят, че са безнаказани и всичко им е разрешено.    Филмът излиза на екран в края на март.     7.65   Това е история за борбата сред индивида и природата. Адам Драйвър е в ролята на астронавт от бъдещето. След щета той се разрушава на нещо, което наподобява като далечна планета. Оказва се обаче, че се е приземил на Земята, само че преди 65 млн. години. И стартира една гонитба с динозаври.    Надеждите са, че този филм ще е освен това от композиция сред „ Джурасик Парк “ и „ Хищникът “.    Излиза на екран на 10 март.   
8.Money Shot: The Pornhub Story    Този нов документален филм наблюдава историята на порносайта PornHub. Създадена през 2007 година, към днешна дата това е 12-тата по визити интернет страница в света. И въпреки да е станал известен най-много с аматьорското порно, създавано от самите консуматори, в историята му има доста тъмни и неразучени елементи. Един от тях е детската порнография.    Създателите на кино лентата споделят, че той повдига доста съществени въпроси за този вид промишленост и хората, които по своя воля или не са попаднали в нея откакто някой ги е снимал.    Може да се гледа в Netflix от 15 март.      9.Inside   В дебюта си режисьорът Василис Кацупис споделя историята на крадеца Немо (Уилям Дефо). Той влиза в първокласен нюйоркски апартамент, с цел да задигне творби на изкуството за милиони. Включва се тревога и Немо изтръпва от боязън, чакайки да дотичат охранители. Никой обаче не идва, само че за сметка на това охранителната система го заключва вътре без храна и никаква връзка с външния свят. А притежателят няма да се върне може би с месеци. Така   Немо е оставен самичък със своите демони. А това може да е по-лошо и от затвор.    10. A Good Person   В този филм играе Моргън Фрийман. За някои това е задоволителна реклама. Някой беше споделил, че това е най-приятният глас на повествовател.    Тук той е в ролята на възрастен мъж, чиято пристрастеност е да сглобява модели на влакове. Мисли си, че всичко в живота му е подредено тъкмо както влакчетата.    Но една злополука обръща всичко наобратно. Така е заставен да поддържа връзка с индивида, предизвикал нещастието, който пък също има потребност от помощ. 
 

11. Close   Този филм споделя историята на надълбоко другарство сред две момчета, които прекарват всяка минута дружно. Действието се развива в провиницията на Белгия и всичко наподобява отлично до момента в който двамата не се записват в ново учебно заведение. Там близостта им стартира да повдига въпроси. Питат ги дали са двойка, а новата атмосфера разрушава другарството им.   
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР