Март е тук, а само след ден е и празникът

...
Март е тук, а само след ден е и празникът
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Напрежение за Овен и Рак, нови възможности за Везни

Март е тук, а единствено след ден е и празникът на дамата. Нека разберем какво са ни подготвили звездите за идващите няколко дни:
Овен
В началото на седмицата вие, Овни, ще имате потребност от непосредственост, схващане и отдаденост. Не е изключено да ви се наложи да учите нови неща по отношение на професионалната ви реализация. След четвъртък са евентуални конфликти с престижи или с хора с власт, които е значимо да преодолявате с финес.
Телец
Вие, Телци, ще сте доста общителни и харизматични през седмицата. Хората ще ви харесват и ще търсят вниманието ви. Не е изключено някои от вас да заформят флирт с сътрудник, който в бъдеще да прерасне във връзка и по-сериозни връзки.

След четвъртък ще имате обилни финансови приходи, които ще изхарчите за нещо, на което от дълго време сте хвърлили око.
Близнаци
В началото на седмицата е допустимо вие, Близнаци, да срещнете хора, които по един или различен метод да разширят мирогледа ви и да са ви приятна компания.

След четвъртък ще се занимавате със фамилни или наследствени въпроси и не е изключено много да се напрегнете, до момента в който се пробвате да угодите на всички пострадали в обстановката. Добре биха ви се отразили спа или разкрасителни процедури, както и разходки в планината.
Рак
Вие, Раци, ще сте доста сантиментални през седмицата. Много е евентуално да съумеете да изгладите от дълго време тормозещи ви спорове с половинката и да задълбочите връзките си с нея.

В професионален проект са вероятни леки турболенции и спънки, които ще ви се наложи да преодолявате. Много е евентуално да сключите подмолни сделки или да кроите значими бъдещи проекти.

Лъв

При вас, Лъвове, не е изключено седмицата да донесе финансови съмнения и размишления за пари. Някои от вас ще създадат огромна инвестиция и ще започват значим план, от който биха желали да имат огромна облага в следствие, до момента в който други ще се отдадат на покупки и удоволствия.

След четвъртък ще получите значими доставки, известия или позвънявания и е значимо да внимавате с документите, които подавате или подписвате, както и с договарянията, които водите.
Дева
В началото на седмицата вие, Деви, няма да се чувствате изключително удобно и ще сте леко комплицирани. Няма да ви се занимава, нито със обществени действия, нито с решаването на ежедневни каузи. Добре е да си отделят време за отмора и усамотение и да избягвате непотребния стрес.

След четвъртък ще станете по-общителни. Много е евентуално да ви хрумнат положителни хрумвания, които ще се втурнете да реализирате и за които бързо ще съберете съидейници.
Везни
В началото на седмицата не е изключено вие, Везни, да се скарате с значим за вас човек. Спорът ще е къс и конструктивен и по-скоро ще задълбочи, в сравнение с утежни връзките ви.

В длъжностен проект ще сте извънредно сполучливи. Много е евентуално да извършите огромно усещане в работата си и пред висшестоящите. Благодарение на компетентността ви ще ви се отворят нови порти и благоприятни условия за развиване.
Скорпион
Вие, Скорпиони, ще имате доста раздвижена седмица. Не е изключено, поради разбъркване в работния колектив да ви се наложи да отмятате повече задания от нормално. Ако съумеете да останете спокойни, ще сте задоволително ефикасни и бързо ще се справяте.

В любовен проект по всяка възможност ще ви се дават нови и забавни благоприятни условия. Възможно е да получите покана за среща или любовно пояснение от човек, кого харесвате.
Стрелец
За вас, Стрелци, това е седмица на огромни промени. Някои от вас ще подобрят визията си с нова прическа, козметична процедура, зареждане на дрешника си с нови облекла или аксесоари, други ще започват нов спорт или диета, а трети ще обявяват връзка, нова активност или жилище.

Много е евентуално да имате обществени задължения и да посетите тържества или събирания, на които да се натъкнете на хора, на които от дълго време сте хвърлили око.
Козирог
През седмицата на вас, Козирози, ще ви се наложи да се борите с недоброжелатели или с съперници в службата. При всички случаи ще би трябвало да защитавате позициите си и да се отстоявате. За да имате триумф е доста значимо да не губите почва под краката си и да запазвате хладнокръвие.

След четвъртък е доста евентуално да измененията обзавеждането си, да предприемете ремонт или да си закупите нова мебел или апарат. Не са изключени задължения с по-възрастни родственици, правене на зъби или различен тип медицински процедури.
Водолей
В началото на седмицата вие, Водолеи, ще сте на любовна вълна и ще се стремите с всички сили да докажете привързаността си на обичания, както с думи, по този начин и с благи жестове и каузи.

В професионален проект най-вече ще се раздвижат работите ви след четвъртък. Тогава най-ясно ще проличат качествата и качествата ви. Възможно е да сключите печеливши покупко-продажби и значими съглашения.
Риби
Възможно е вие, Риби, да имате проблеми и неразбирателства с хора, с които имате общи каузи през седмицата. Не е изключено да реагирате извънредно прочувствено, в случай че другите имат разнообразни от вашите визии за отмятане на дилемите.

След четвъртък не е изключено да извършите огромна инвестиция, която да ви донесе облага в следствие. Важно е да сте деликатни към фамилията и колегата си и да им отделите нужното време и внимание, тъй като в противоположен случай има риск да се почувстват подценени.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР