Мърсисайдци трябваше да отговорят на критиките след трите поредни неудачни

...
Мърсисайдци трябваше да отговорят на критиките след трите поредни неудачни
Коментари Харесай

Още едно разочарование за Ливърпул

Мърсисайдци трябваше да отговорят на рецензиите след трите следващи неудачни мача, в които първо получиха пет гола от Манчестър Сити, а по-късно не съумяха да победят Севиля и Бърнли на “Анфийлд”. Лестър също не беше в добра форма и взе единствено точка от последните си 3 дуела в Премиър лийг, озовавайки се в рискова непосредственост до зоната на изпадащите.

“Лисиците” стартираха присъединяване си в Купата на Лигата с безапелационна победа над Шефилд Юнайтед (4:1), само че през днешния ден срещнаха противник от напълно друга класа. Мениджърът на домакините Крейг Шекспир заложи в предни позиции на Ислам Слимани и Леонардо Уйоа, а за пръв път като титуляр стартира новото попълнение Александър Драгович. Риад Марез започва на пейката, а Джейми Варди въобще не беше в групата поради контузията, получена в мача против Хъдърсфийлд.

Юрген Клоп пусна в титулярния състав Алекс Окслейд-Чембърлейн, на вратата застана Дани Уорд, а късмет от първата минута получи и Марко Груич. Филипе Коутиньо също бе измежду стартовите 11 на “червените”.

Първата добра опция на “Кинг Пауър Стейдиъм” се откри пред Окслейд-Чембърлейн след центриране на Андрю Робъртсън, само че ударът на британския национал бе блокиран. Гостите продължиха да са по-добрият тим, само че без да основават съществено напрежение пред вратата на Лестър.

В 27-ата минута Уес Морган попречи на Доминик Соланке да открие резултата, само че топката попадна на крайници на Робъртсън, който от комфортна позиция направи по-трудното и я прати в навън. Малко по-късно Соланке пропусна да даде задатък на Ливърпул, а в оставащото време до почивката не се случи нищо забавно.

На полувремето Клоп извади от игра Коутиньо и пусна младата вяра Бен Уудбърн.

ЛЕСТЪР - ЛИВЪРПУЛ 2:0 (0:0)
1:0 Ш. Оказаки (65)
2:0 И. Слимани (78)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР