Марсилия завърши 1:1 в домакинството си на Рен, с което

...
Марсилия завърши 1:1 в домакинството си на Рен, с което
Коментари Харесай

Автогол на Гендузи спря серията на Марсилия

Марсилия приключи 1:1 в семейството си на Рен, с което спря серията си от пет следващи победи в Лига 1. И двата гола в мача бяха дело на някогашния футболист на Арсенал Матео Гендузи. В средата на първото полувреме той си вкара автогол, посредством който гостите излязоха напред в резултата. В 52-рата минута Жордан Верету центрира остро, Гендузи се реваншира, като заби мощно топката с глава в мрежата за 1:1.

Марсилия изпревари ПСЖ и не върха, само че столичани могат да се възползват от грешката на съперника си по-късно през днешния ден, когато гостуват на Лион.

Мачът сред Ница и Анже, който приключи с триумф на гостите с 1:0, ще се започни с аления картон, който бе показан на Жан-Клер Тодибо от отбора от Лазурния бряг в деветата секунда на мача. Единственото попадение за Анже бе дело на Набил Бенталеб в 43-ата минута. Софиан Буфал от гостите бе изпъден с втори жърт картон в 62-рата минута и тимовете се изравните като численост на терена, само че Ница по този начин и не стигна до равенството.

Троа се наложи над Клермон с 3:1 при гостуването си. Йоан Гастиен изведе домакините напред, само че гостите реализираха впечатляващ поврат с две попадения на Мама Барде и едно на Рено Рипар. Последният Аячо реализира първа победа за сезона, като надигра Брест като посетител с 1:0. Победното попадение вкара Ромен Амума в 65-ата минута. Аячо остава на дъното на класирането с 4 точки, само че към този момент се приближи на точка от Брест и Страсбург.

Нант и Ланс приключиха 0:0. За изпуснатите три точки могат да съжаляват повече домакините от Нант, които са и настоящ притежател на Купата на Франция. Преди почивката доста положително състояние изпусна Мостафа Мохамед, чийто удар мина доста покрай страничния дирек. В 64-ата минута Людовик Блас от " канарчетата " виждаше по какъв начин изстрелът му влиза във вратата, когато вратарят на гостите Брис Самба направи фангтастично избавяне.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР