Марсиал пред нов договор с Манчестър ЮнайтедПолузащитникът на Манчестър Юнайтед

...
Марсиал пред нов договор с Манчестър ЮнайтедПолузащитникът на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Марсиал пред нов договор с Манчестър Юнайтед

Марсиал пред нов контракт с Манчестър Юнайтед
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е подготвен да остане в редиците на,,червените дяволи “. Французинът разкри за RMC, че се намира в отлични връзки с мениджъра на отбора Жозе Моуриньо и желае да остане на,,Олд Трафорд “. Настоящият контракт на 22-годишния футболист изтича в края на сезона, като има алтернатива за удължаването му с година. Президентът на Юнайтед Бен Уудуърд е огромен почитател на Марсиал и е подготвен да му предложи нарастване на заплата до 150, 000 паунда седмично.

Атакуващият състезател изяви предпочитание да напусне 20-кратните първенци през това лято, защото не получаваше задоволително игрови минути като титуляр. Според самия футболист това бе и повода той да не бъде извикан в националния тим от селекционера Дидие Дешан за Световното състезание в Русия. Марсиал отхвърли няколко оферти за нов контракт и взаимоотношенията му с Жозе Моуриньо изглеждаха извънредно обтегнати. Интерес към французина проявяваха от Тотнъм и Ювентус, само че до трансфер по този начин и не се доближи.

Марсиал стартира като запаса сегашния сезон във Висшата лига, само че напоследък несъмнено откри формата си, като се разписа при обрата против Нюкасъл и означи двата гола при равенството с Челси в последния кръг. Талантът на футболиста несъмнено бе демонстриран в тези срещи, като това е чудесна вест за Юнайтед поради неуверените им изяви от началото на акцията и незадоволителното показване на Алексис Санчес и Маркъс Рашфорд.,,Червените дяволи се изправят против Ювентус в Шампионската лига на,,Олд Трафорд “ довечера от 22:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР