Маршал Ким Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа

...
Маршал Ким Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа
Коментари Харесай

КНДР: Лидерът ни е в дълбока медитация

Маршал Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е в положение на дълбока медитация, това са съобщили медии от Корейската народнодемократична република (КНДР), съобщи лайф.ру.

Руският информативен уебсайт означи, че с сбитото известие пропагандната машина на Пхенян за пръв път от почти две седмици е популяризирала данни за здравословното положение на лидера на азиатската комунистическа страна.

Ким Чен-ун се е скрил?

Последната поява на Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е била на 11 април. Тогава той е управлявал заседание на Корейската трудова партия, отдадено на въпросите на вътрешната и външната политика на страната. Маршалът не се е появил на тържествената гала във връзка 108 години от рождението на своя дядо и създател на Северна Корея Ким Ир-сен на 15 април.

Според южнокорейски медии Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е претърпял интервенция и се е възстановявал след хирургическата интервенция в резиденцията в курортно населено място покрай Пхенян.

Животът на Ким Чен-ун не е в "смъртна заплаха "

Състоянието на водача на КНДР е провокирало вълна от спекулации, че лидерът на Северна Корея е бил надали не на смъртно легло. По-късно медии от Сеул са декларирали, че Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е бил в релативно положително здраве.

Медии по света неведнъж са разгласили публикации за това, че Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е бил обожател на алкохола и тютюна. Той евентуално се е срещнал с тези пороци по време на хипотетично престояване в Швейцария през 90-те години на предишния век.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР