Марс влиза в знак Риби, Венера става ретроградна. Луната е

...
Марс влиза в знак Риби, Венера става ретроградна. Луната е
Коментари Харесай

Денят носи различни изненади

Марс влиза в символ Риби, Венера става ретроградна.

Луната е в символ Водолей до 04:24ч на 15 май

Време за нововъведения. Интересите са ориентирани към новото, забавното, необикновеното. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, тъй че е по-лесно да се има вяра в приказки и чудеса. В това време на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Луната носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора. Подсъзнателно хората се стремят към независимост, смяна, тъй че участва предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Рутинната работа не се отразява добре. Хората в този момент стават по-чувствителни и нервни, само че доброжелателни. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 21 лунен ден от 01:58ч на 13 май до 02:36ч на 14 май

Добър и удобен лунен ден, кондензиран с доста сила. Започват да се разкриват скритите запаси в организма, а човешкият капацитет да се усилва. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на концепциите и проектите. Желанието да получите резултати е толкоз мощно, че елементарно можете да пренебрегнете някои от ползите си, с цел да постигнете задачата си.

Това е времето за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели. Благоприятно време за групова активност. Дадените обещания в този ден имат особена мощ, по тази причина е целесъобразно да не давате такива, в случай че няма да можете да ги извършите. Благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват няколко пъти положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, по тази причина би трябвало да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в напредък. Подходящо е за всевъзможни физически натоварвания. Денят дава чудесна опция да се отървете от неприятните привички. Нещата се случват по-лесно освен психически, само че и по-лесно се преодолява физическата взаимозависимост. Така че, в случай че от дълго време се каните да откажете цигарите да вземем за пример, започнете от през днешния ден. Ако в този момент нищо не ви се получи, пробвайте още веднъж при новолуние. Особено неуместно време за изясняване на връзки и кавги.

Храненето би трябвало да е умерено. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Сексът в този момент е добре да бъде изпълнен с необикновени, креативен и новаторски хрумвания.

Подстригването в този лунен ден е удобно, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

24 безоблачен ден – Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба. Добре е да се посети храм, да се четат свещени книги и текстове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР