Марс в секстил с Уран – Днес и в следващите

...
Марс в секстил с Уран – Днес и в следващите
Коментари Харесай

Астро: Във всеки може да се пробуди авантюристът и търсачът на приключения

Марс в секстил с Уран – Днес и в идващите дни този аспект ще подтиква към непредвидени действия и екстравагантно държание. Във всеки може да се пробуди играчът, авантюристът, търсачът на завършения, свободолюбивият човек. Няма да ви спре нито рискът, нито заплахата, само че в случай че се държите в рамките на рационалното, нищо не ви грози. Под такова въздействие човек не се бои от започване на нови смели планове, да се откаже от остарялото и отживялото, искрено да заприказва за своите потребности и стремежи. Вашата сила и увереност ще оказват помощ да реализирате всичко, за което дълго време сте мечтали, освен това в напълно къси периоди.

Луната влиза в първа четвърт в 16:55ч, площ със Слънце - Може да ви обхване унесеност, неприятно въодушевление, крах на физическите сили, нерешителност в личните сили. Няма да виждате прекомерно обективно нещата и може да извършите неточности през това време, след това да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната нестабилност може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Може да се обострят някои заболявания.

Луната e в символ Водолей до 06:43ч на 16 ноември.

Светът става непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно, хората стават по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те се стремят към независимост, смяна. Добро време за научна работа, изобретения. Внимателно мислете преди да кажете нещо. Душата има потребност от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система. Не тичайте. Не стойте дълго време прави, избягвайте да ходите пешком на дълги дистанции.

Хронология на лунните дни:

8 лунен ден, който стартира от 12:54ч на 14 ноември и продължава до13:29ч на 15 ноември.

Не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не изразходвате силата си на вятъра. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. Външно можете да останете пасивни. Важно е бързо да съумеете да разрешавате проблемите, да не им оставяте време за развиване. Избягвайте разногласията и злословенето.

Време за обновяване, за ликвидиране - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и остарели движимости. Заболявания почнали в този ден заболяването може да се окажат доста рискови. Често става неточност с диагнозите.
9 лунен ден, който стартира от 13:29ч на 15 ноември и продължава до14:00ч на 16 ноември.

Този лунен ден се смята за демонски и първия сериозен ден от лунния цикъл. Обикновено съответствува с първата площ на Слънцето и Луната.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.
Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането.

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат изнасилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.
Подстригване – по-добре прескочете този ден.

Сънищата ще покажат какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.
Днес е 30 безоблачен ден – Подходящо за значими мероприятия и за всичко, към което се отнасяте съществено. Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Необходимо е ликвидиране от всичко остаряло и ненужно. Добре е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР