Марс в съвпад със Сатурн (влияние от 25март до 8

...
Марс в съвпад със Сатурн (влияние от 25март до 8
Коментари Харесай

Ден, в който могат да настъпят непредвидени събития

Марс в съвпад със Сатурн (влияние от 25март до 8 април) – този аспект носи сложни и проблематични сюжети, пораждане на спънки и компликации, само че в случай че деянията устойчивост и досетливост, трудностите могат да бъдат отстранени и казусът да бъде решен. Често тези сили провокират нервност, което води до спорове. По това време човек може да срещне неучтивост, свирепост, напън, корист с власт или опити за операция. Сега е рисково да се влиза в спор с началници. Увеличава се броят на произшествията, случаите, терористични актове и хулигански прояви. Пазете се от рухване от високо, сриване, деликатно шофирайте.

Луната е в символ Близнаци до 14:44ч - Емоциите са повърхностни. Някои може да се почувстват раздвоени. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е по-добре да се откажете.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Луната се движи на луфт до 14:44ч – време, в което не би трябвало нищо ново и значимо да се подхваща.

В 14:44ч Луната минава в символ Рак. Хората стават по-чувствителни и елементарно раними. Затварят се в себе си и се потапят в своя вътрешен свят. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, почистване, грижа за облеклата и обувките.Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Продължава 7 лунен ден до 11:10ч на 31 март (от 10:27ч на 30 март)

Доминиращ 8 лунен ден от 11:10ч на 31 март до 12:01ч на 1 април

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Ден за промяна, алхимия и преображение.

Внимавайте през днешния ден! Всичко, което се споделя, има наклонност да се материализира

Ден на измененията. В този ден могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да отреагирвате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина те би трябвало да проявят малко повече интензивност.

Болестите почнали в 8-ми лунен ден могат да бъдат рискови. Често става неточност с диагнозите. Може да се организира недояждане, да се направи изчистване на стомаха и червата.

Отношения - Даже най-малките разногласия в къщи или в службата би трябвало да съумеете да изгладите, тъй като от тях може да се получи сериозен спор и да се стигне до злост на един към различен. Не бива да се вършат интриги, нито да се злослови в този ден.

Секс - В интимните връзки би трябвало да сте доста деликатни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и даже да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Само до 11:10ч, по-късно не се предлага.

Практика на 8-ми лунен ден

Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: душата - от предходни грехове, тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

https://novini.bg/razvlecheniq/astro/589919

Полезно е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен преподавател. Поседете в храма, погледайте пламъка на свещта, това ще ви почисти от насъбраните негативи.

Вода събрана в 8-ми лунен ден (вижте часовете) от водоизточници и извори, съхранява своите целебни свойства в продължение на целия лунен месец. Тя може да се употребява за практиката или пък светена вода.

Насаме със себе си се покайте за греховете си и ги изведете като тежко задължение от вътрешната страна на открито. Използвайте визуализация. След това извършете нормално измиване с водата като го вършиме по едно и също време с молитва и си представяйте по какъв начин дружно с водата се отмиват греховете и си отиват.

11 безоблачен ден - Препоръчва се всичко да се прави с лекост, експедитивност. Занимавайте се с доста каузи, не зацикляйте единствено върху едно нещо. Важно е да се реагира незабавно на изменящите се обстановки. Обмислянето на решения не се предлага в този момент. Хубаво е да се приведе дома в ред. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР