Марс в квадратура със Сатурн – влиянието от аспекта вече

...
Марс в квадратура със Сатурн – влиянието от аспекта вече
Коментари Харесай

Денят е благоприятен за сериозни дела, които предварително са добре обмислени

Марс в площ със Сатурн – въздействието от аспекта към този момент е почнало и ще важи до края на месеца. Аспектът предизвика напрегнати и конфликтни обстановки, основава трудности. Ако в този момент към тези дни възникне спор, то ще бъде с дълготрайни последици. Може да се наложи на някои да им бъде потърсена отговорност за минали каузи и решения. Лесно пораждат яд и неприязън. Характерно ще е проблеми с по-възрастни хора, може родители. Подходящо е да се освободите от сложни и разочароващи връзки, тежки отговорности. Хроничните болести може да се изострят. Рискът от злополуки, произшествия, физически пострадвания, счупвания нараства. На пътя деликатно шофирайте и се старайте да избягвате експанзията на другите водачи.

Луната е в символ Скорпион до 15:50ч на 25 август

Активират се процесите, формиращи нашите усеща. Самочувствието ще влияе най-много на прочувствената сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората елементарно губят самообладание, повече са капризни и нападателни. Затова интервалът е прекомерно конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Да бъдат изключително деликатни бременните дами.

Продължава 6 лунен ден до 12:54ч на 24 август (от 11:39ч на 23 август)

Денят е спокоен и кротичък. Препоръчва се бездейност. Могат да се стартират нови каузи. Благоприятен ден е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подобаващ за всичко, което е объркано, както и за каузи, които ще изискват доста време за реализиране. В 6-ти лунен ден постъпва доста друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да определите къде е истината и къде лъжата. Могат ненадейно да бъдат открити движимости, които са били изгубени или откраднати.

Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие.

Следва 7 лунен ден от 12:54ч на 24 август до 14:08ч на 25 август

Този ден се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да споделя, да бъде изслушван и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че в думите и в мислите. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми.

Този ден също има отношение към силата на словото, красноречието, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате, тъй като може да се реализира. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Удачен ден за бързи и краткосрочни каузи. Не би трябвало да се слага начало на нещо дълготрайно. Само делата и дейностите, които са обективни могат да бъдат доведени до крайната си цел. Деловите хора би трябвало да внимават при работа с документи и други скъпи бумаги.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка. Многословието и ругатните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа.

Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате верни решения.

7 безоблачен ден – Денят е удобен за съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Време за подсилване на традициите. Можете да помолите предците си за помощ или за излекуване и здраве. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Избягвайте усамотение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР