Марс, планетата на войната и конфронтацията, управлява реакциите ни спрямо

...
Марс, планетата на войната и конфронтацията, управлява реакциите ни спрямо
Коментари Харесай

Какви сте, когато сте ядосани? Обяснява вашият знак в Марс

Марс, планетата на войната и борбата, ръководи реакциите ни по отношение на зодиакалния ни знак. Гневът е евентуално здравословна част от живота, само че методът, по който избираме да покажем тази страст, дефинира дали тя е ефикасна или разрушителна.

Марс в Овен — Взрив

С Марс в Овен вие в никакъв случай не се отклонявате от борба и приемате директния метод, когато изразявате яд. Избухвате бързо. Имате потребност да излеете страстите си. Рядко обаче таите завист. Стореното - сторено.

Марс в Телец — Търпение

Можете търпеливо да издържите доста драми, преди да избухнете. Стабилни и владеещи се. Хората в живота ви може да одобряват спокойното ви държание за даденост, до момента в който един ден в действителност усетят какво са заслужили. Веднъж ядосан, вие настойчиво държите на позицията си. Вашите сеизмични гърмежи са епични, само че за благополучие се случват рядко.

Марс в Близнаци — Дразнители

 Какви сте, когато сте ядосани? Обяснява вашият знак в Марс Снимка: boredpanda

Близнаците са най-пакостливият знак на зодиака, прочут с провокирането и дразненето. Когато сте ядосани, постоянно вършиме внезапни забележки, които нараняват съперника ви. С Марс в този знак, изразяването на яд може да се усеща като игра - словесна конкуренция, в която превъзхождате с острия си разсъдък.

Марс в Рак – Самозащита

С Марс в Рак вие сте склонни да се оттеглите от борбата, да се скриете в черупката си, когато сте засегнати или афектирани. Трудно Ви е да запазите хладнокръвие и да овладеете реакцията си. Междувременно, в случай че някой нахлуе в персоналното ви пространство, ще усети острата ви щипка!

Марс в Лъв — Най-доброто възмездие: хубостта

Отстоявате себе си и правилата си, а нелоялните хора ще чуят мощния ви плач, защото изисквате почитание и почтеност в връзките си. Ако сте били онеправдани, сте склонни да отмъщавате, като се издигате на по-високо равнище.

Марс в Дева — Чудотворното изкуство на гневното нареждане

Девата е земен и удобен, изчерпателен знак, който ще мисли, преди да работи. Вероятно ще би трябвало да изкажете недоволствата си, като разгледате деликатно всички пластове на аргумента. Когато сте ядосани, вашата сериозна природа се демонстрира и грубите и разхвърляни, невнимателни хора ще схванат тъкмо по какъв начин са ви разочаровали. Най-голямото ви наказване за другите е да ги оставите да оправят личната си каша!

Марс във Везни – Всичко е наред

Социалните и дипломатични Везни се оправят мъчно с причините. Тъй като предпочитате да останете уравновесени в обърканите борби, може да се опитате да преговаряте, преди да се ядосате. Ако казусът може да бъде отхвърлен преди даже да е почнал, това е победа за Везни. За страдание, това значи, че сте склонни да се предадете на другата страна - единствено с цел да запазите мира - което ви води до на никое място.

Марс в Скорпион — Тишина

Настроен и подсъзнателен, Марс в Скорпион се отдръпва в безмълвие, когато бъде пренебрегнат. Майстор на скритите маневри, играете дълга игра, когато се справяте с гнева, избирайки момента за борба. Експлозивните прояви на яд не са във ваш жанр и предпочитате да отделите време, когато обмисляте засегнатост. Може да ви е мъчно да се отърсите от гневното въодушевление, склонни сте да бъдете злопаметни и да помните обидата много дълго време.

Марс в Стрелец – Брутална почтеност

С Марс в Стрелец стилът на гнева ви е брутална почтеност, предадена със пристрастеност и увереност. Това, което би трябвало да кажете, може да е мъчно да се чуе, само че постоянно е това, което и другите си мислят. Обичате живота прекалено много, с цел да задържите завист, тъй че откакто кажете своето още веднъж се успокоявате и се връщате към естественото си държание.

Марс в Козирог – Не съм сърдит, единствено съм отчаян.

 Какви сте, когато сте ядосани? Обяснява вашият знак в Марс Снимка: boredpanda

Авторитет и суровост. Козирогът по дифолт употребява логичност и разсъдък, когато е в сериозна обстановка. Марс в Козирог почита единствено тези, на които може да се разчита, че ще изпълнят своите обещания и отговорности.

Марс във Водолей — Гневът е идея

Представителят на зодия Водолей може да се гордее с това, че остава откъснат и настрани, когато другите губят самообладание. Проблемът е, че под тази интелектуална осанка може да назрее яд, който мъчно се признава и показва.

С Марс в този въздушен знак може да сте склонни да размишлявате над гнева, с цел да изработите идея за оправянето с него.

Марс в Риби — Безразсъден

Като най-чувствителен, подсъзнателен, изобретателен зодиакален знак на представителя на зодия Риби може да отнеме доста време, с цел да се настрои на яд.

Способни сте да поемете от гнева на другите и би трябвало да отделите време, с цел да прецените кои усеща в действителност са ваши. Вашият жанр на яд е обагрен от други мощни усеща като горест и накърнимост, и може да плачете, преди въобще да се осмелите да крещите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР