Марс образува тригон с Плутон - Добро време за работа

...
Марс образува тригон с Плутон - Добро време за работа
Коментари Харесай

Вижте астропрогнозата за днес

Марс образува тригон с Плутон - Добро време за работа в екип и осъществяване на общите задания. Благоприятни са връзките с публичните организации, авторитетните структури. Успешно е за разпределение на облаги, данъци, задължения и застраховки.

Меркурий образува секстил със Сатурн – Носи организираност, отпадат краткотрайните ограничавания. По-сериозно се отнасяйте към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката

Луната е в символ Дева до 03:29ч на 21 март.

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели. Прецизност и блян към съвършенство са водещите претекстове. Силно се изострят усещанията ни към дреболиите, появява се предпочитание за критикуване на ближните. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Не е уместно за покупко-продажба на недвижимо имущество.
При Луна в Дева се слагат най-правилните диагнози. Нужно е да се съблюдава уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще увеличи общия тонус на организма. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

От 17:23ч Луната минава на луфт до 03:29ч на идващия ден. Не предприемайте нищо значимо.

Доминиращ 14 лунен ден от 16:40ч на 19 март до 17:57ч на 20 март.

Символ на деня е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на значимите каузи да се пренесат в този лунен ден. Съдбата ще ви покровителства. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф.

Денят носи чести промени в настроението. Възможно е по-чувствителните натури да изпитат горест, потиснатост. Хората, които живеят без цел и не намират смисъл в живота, могат да преживеят меланхолия. Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има затруднения. Те може да се опитат да покажат темперамент. Да призовавате гласът на разсъдъка им е неефикасно. Напълно задоволително е да им отстъпите.
Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.
Не е уместно време за подкастряне.

Следва 15 лунен ден от 17:57ч на 20 март до 19:13ч на 21 март.

Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Колкото е удобно времето, толкоз и рисково е. Луната работи като увеличително стъкло и усилва всички позитивни и негативни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните ви страни.

15-ти лунен ден е рисков интервал, защото може по едно и също време да донесе наслада, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, до каква степен тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете успокоение и контролирайте страстите си, единствено по този начин ще избегнете неприятностите.
Сексът в 15-тото лунно денонощие би трябвало да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, деен, само че без всевъзможни излишества.
Днес е 5 безоблачен ден –Повече работете, по-малко говорете. В никакъв случай не би трябвало да се бездейства. Не би трябвало на никого да се опонира – нито на хората, нито на събитията. Не завиждайте и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР