Марс е в тригон с Уран – Психологически тези енергии

...
Марс е в тригон с Уран – Психологически тези енергии
Коментари Харесай

Звездите за днес: Не се препоръчва месо

Марс е в тригон с Уран – Психологически тези сили разсънват желанието за независимост и самостоятелност. Благоприятно за осъществяване на истински хрумвания, за публични организации.

Луната е в символ Лъв от 02:55ч до 02:58ч на 30 август

Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Да не се подлага на критика никой, изключително началниците. Когато Луната минава през този знак, хората стартират да изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Ако купите облекла и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за пазаруване на декорации, скъпоценности, златни бижута за сестра, другарка, майка или за вас самите.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват.

28 лунен ден от 03:52ч на 28 август до 05:06ч на 29 август

Символ на деня е лотоса - олицетворението на духовния растеж на индивида. Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. И в душата на човек и в природата царува естетика. Денят е изпълнен с мистичност. Могат да станат разнообразни чудеса. Характерът на тези чудеса зависи по какъв начин сте прекарали лунния месец.

Сега може да оцените себе си по своите плодове. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. Ако ви сполетят неприятни събития, не ги приемайте за непредвидени - това е резултат от вашите отрицателни дейности през миналия лунен месец.

Да се заобикалят неприятните думи, разрушителните дейности, отрицателните мисли. Не би трябвало да изпитвате завист, злоба, яд, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Молитвата и покаянието през днешния ден работят благотворно.

Общуването е уместно и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф.

Днес е ден, в който всички положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. На праведника е отредено богатство, на грешника - отмъщение.

Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях. С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не бива да късате и да подарявате откъснати цветя в този ден другояче ще станете съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя, шубрак, дърво.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за недояждане, изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна другояче на идващия ден ще се обострят някои заболявания.

Секс –На прелюдията е належащо да отделите повече внимание, в сравнение с самия секс. А сексът би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

Сънищата са най-вече оракулски и носят бездънен смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало преобразяване.

11 безоблачен ден – Време за знание и преоткриване на света. Ден на измененията, добър ден да съберете на бързо нещата си и да отпътувате за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им. Заведете ги на разходка, сладкарница, цирк, куклен спектакъл. Да се обърне особено внимание на дете в 11 безоблачен ден се смята за богатство дело. Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Купете си нещо, за което сте мечтали в детството, само че не сте го имали, нищо, че към този момент сте огромни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР