Марс е в квадратура с Плутон. Ако имате в наталната

...
Марс е в квадратура с Плутон. Ако имате в наталната
Коментари Харесай

Днес е напрегнат ден поради съчетанието на различни фактори

Марс е в площ с Плутон.

Ако имате в наталната си карта конфликтни аспекти на Марс с Плутон или персонални планети на 18°- 21° в съществените знаци Овен, Везни, Рак и Козирог, би трябвало да сте доста деликатни тези дни, да заобикалят да посещават многолюдни и криминогенни места, дейности, които могат да доведат до публични кавги и конфликти. Жените е по-добре да не закъсняват сами по мрачно. Бъдете деликатни, до момента в който шофирате - рискът от произшествия на пътя също се усилва. Влиянието от аспекта продължава и в идващите дни.

Напрегнат аспект има и сред Луната и назадничав Меркурий – Логиката остава на назад във времето. Мислите, думите постъпките са прочувствени и импулсивни, което подготвя да се леят прекомерно доста празни приказки, а в подобен миг постоянно се споделя повече в сравнение с би трябвало, по тази причина апелът е към въздържаност и сдържаност.

След 16:38ч Луната се движи на луфт до 01:09ч през нощта. Не предприемайте нищо значимо.

Растяща Луната в символ Водолей.

Подходящо време за образование, самообучение, учене, повишение на квалификацията, за теоретичен, креативен, интелектуален труд. През този интервал може да се случат всевъзможни непредвидени събития - щастливи или нещастни. Неподходящо време за промяна на работата, за другарство с публични инстанции, с началници.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

Продължава 9 лунен ден до 14:26ч на 5 ноември (от 13:53ч на 4 ноември)

Денят носи тежка сила. Мнозина стартират да изпитват безпричинни страхове, безпокойствие, имат главоболие, спохождат ги разнообразни неудачи. Не се предлага започването на нови каузи и вземането на значими решения. Важните срещи прехвърлете за различен ден.

В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Нежелателно е всяко напрежение. Конфликтите могат да зародят от нищото, по тази причина е целесъобразно да се заобикалят такива, изключително с непознати хора. В този ден елементарно можете да бъдете привлечени към всяка случка.

Болестите, които стартират през деветия лунен ден, носят огромна заплаха, тъй че би трябвало да бъдете деликатни и да се грижите за вашето здраве.

Следва 10 лунен ден от 14:26ч на 5 ноември до 14:55ч на 6 ноември

В 10-ия лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно в този момент се откриват тайните благоприятни условия на човешкото схващане. Човек може внезапно да открие в себе си нови качества.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Ето за какво е добре да обърнете внимание на всичко, което е обвързвано със фамилията и неговите обичаи. Навестете родители, родственици, другари, заемете се обичаните си каузи. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите от дълго време открити връзки.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

20 безоблачен ден - Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете до дъно. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните диалози. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате. Недопустими са прояви на шантаж, принуждение, закани. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР