Марс е мистериозна планета. И все пак Марс е доста

...
Марс е мистериозна планета. И все пак Марс е доста
Коментари Харесай

Откриха извънземен на кадри от Марс, но се появи и друга голяма загадка ВИДЕО

Марс е мистериозна планета. И въпреки всичко Марс е сносно обследвана благодарение на американските роувъри. Но, колкото повече тя се „ разкриваше “, толкоз по-секретна ставаше информацията, идваща от небесното тяло.

Служители на НАСА заради някаква причина незабавно са почнали да ретушират фотосите, представяйки Червената планета в действителност „ алена “, т.е. много кафява и със ужасно жълто небе.

Но когато самостоятелни откриватели коригираха гамата на изображенията на марсианските фотографии, съизмерими с действителните цветове на марсохода (в края на краищата той е сниман и на Земята), то небето на Марс се оказва толкоз синьо, колкото на Земята (вижте фотографията по-долу). Или това не е марсианското небе и не са марсианските фотоси?..



Така и остава неразбираемо какво крие американската галактическа организация от жителите на Земята? Неслучайно измежду теоретиците на конспирацията (германецът Герхард Вишневски, англичанинът Ричард Хол и други) породи съществено и обосновано съмнение, че американците (както беше казусът с пилотирани полети до Луната) не са летели до Марс, а техните роувъри са се движили по земната повърхнина на един от канадските острови, доста напомнящи със своя пейзаж „ марсианските летописи “ на научнофантастичните филми.

Но това, което е изумително е, че уфолозите и виртуалните археолози непрекъснато намират в фотосите, изпратени сякаш от роувъри от Червената планета, удостоверение, че там има живот, и то освен биологичен (след като има вода), а напълно рационален. Например, те видяха сянката на хуманоид върху корпуса на роувъра и всевъзможни артефакти, които природата просто не може да сътвори. Роувърът неведнъж е запечатвал и мистериозни НЛО в небето на Марс...

Преди дни онлайн археологът Gigapan (вижте видеото по-долу) откри на една от фотографиите, изпратени още веднъж от Марс, надничащ зад канара хуманоид. Това може да бъде, както той допуска, и сив извънземен (много сходен на класическия му образ), марсианец, или просто земно животно, в случай че приемем, че целият марсиански епос се разиграва от американците на Земята.

Много консуматори на Интернет са съгласни с създателя, че това в действителност е добра находка от негова страна, тъй като някой ясно гледа с очите си любопитно към роувъра. Но кой и най-важното, къде в действителност се случва всичко това?..

Според координатите на НАСА, в региона на кратера Гейл на Червената планета, само че съгласно най-скептичните скептици - на арктическия остров Девън в Канада (просто идеалното място за марсианските пейзажи).

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР