Марковата“ рускиня Виктория Капитонова се фръцка с чанта менте, подарък

...
Марковата“ рускиня Виктория Капитонова се фръцка с чанта менте, подарък
Коментари Харесай

Резил! Виктория Капитонова се фръцка с чанта менте – подарък от гаджето й



„ Марковата “ рускиня Виктория Капитонова се фръцка с чанта менте, подарък от гаджето й. Аксесоарът сякаш е на първокласната марка Louis Vuitton, само че всемирски познавачи незабавно разпознаха, че е имитация.

Оригиналът коства близо 6000 лв. и Виктория не пропусна да се похвали какъв брой великодушен е приятелят й и какви първокласни дарове й прави. Оказва се обаче, че менте чантата е оценена на не повече от 300 евро и е закупена от китайски уебсайт за реплики на маркови облекла и аксесоари.

Не е загадка, че новият на Виктория Капитонова е върл сребролюбец. Богаташът, прочут като Дидо Културиста, се скръндзи за всяка сметка, а когато с риалити звездата вървят на отмора в чужбина, употребява единствено нискотарифни компании.

Това внезапно контрастира с максимата на Капитонова за първокласен звезден живот, в който мъжът нонстоп би трябвало да й прави скъпи дарове и да й купува маркови аксесоари от „ Ролекс “ нагоре. Затова изборът на Виктория за гадже изненада всички, още повече, че Дидо Културиста не свети с особена неустрашимост и прелест.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР