Марков бекхенд по правата и много мощ - тази комбинация

...
Марков бекхенд по правата и много мощ - тази комбинация
Коментари Харесай

Вавринка буквално отказа Джокович - ще има нов шампион на US Open

Марков бекхенд по правата и доста мощност - тази композиция плюс болки в лявото рамо се оказа непостижима за международния номер едно Новак Джокович, който отпадна безславно против остарелия си познайник Стан Вавринка. Швейцарецът е побеждавал Ноле на финала през 2016 година в Ню Йорк и има общо 5 победи против него, като на Голям шлем знакови са мачовете им на финала на " Ролан Гарос " 2015 година, когато Стан смаза устремения към Кариерен шлем сърбин, както и двата им петсетови конфликта на Australian Open - на осминафинала през 2013 година и на четвъртфинала през 2014 година, където си размениха по една победа.
Успехът на Вавринка в този момент значи, че той ще играе на четвъртфинал с високо летящия Данаил Медведев. Руснакът се оправи в четири сета с германеца Кьопферер и след купата в Синсинати мечтае за още по-голям трофей. Другата четвърфинална двойка в тази част на схемата е Роджър Федерер - Григор Димитров. Как Григор стигна до този огромен мач - припомнете си в този материал!
Днес Вавринка още в самото начало сподели, че Джокович ще има доста проблеми - като в първия гейм Ноле го измъкна доста мъчно, а в средата на сета пристигна и пробив на 15 за швейцареца, с който той взе частта. Вторият сет Джокович опита да се бори - направи ранен пробив, поведе и с 3:0 гейма - а какво стана сетне, научете в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР