Марко Маринкович по-известен като Слаткаристика е един от най-известните македонски

...
Марко Маринкович по-известен като Слаткаристика е един от най-известните македонски
Коментари Харесай

Слаткаристика предложил на жена си с песен! Очаква концертите от „One love“ с нетърпение

Марко Маринкович по-известен като Слаткаристика е един от най-известните македонски реализатори у нас. Пред „ Телеграф “ рапърът разкрива и персонални неща, като без терзание приказва за обичаната си жена- Саня Маринкович, която е позната на българската публика като съорганизатор на турнето „ Оne Love ” , дружно с Иван и Андрей. 

Рефрен

Слаткаристика с усмивка си спомня по какъв начин се е срещнал с чаровната брюнетка и споделя: “На едни музикални награди в Македония през 2010г. Беше доста красива, а в случай че би трябвало да съм откровен в този момент е още по-красива. Това бяха награди, които се раздаваха за реализатори, създали песни за 2009-а, а на мен тъкмо тази година ми беше доста мощна. Тогава бях с най-продаван албум в Македония и доста концерти. И всичко това се случи след моя 10-годишна пауза. Малко хора могат да си го показват, само че имах спонсори и можех да си го разреша. Та навръх тези награди тя беше водеща. Освен това в Македония тя е и „ Мис Милениум “. Когато излязох на сцената тя ми сподели „ Слаткаристика, единствено да ти кажа, че още не си ми приел поканата за другарство във Facebook “. И по този начин стартира всичко “. На Марко не му е належащо доста време, с цел да разбере, че Саня е дамата, с която желае да прекара живота си и й предлага брак по изключително сантиментален начин- с ария.: “Исках да е нещо друго, не баналните оферти и по тази причина взех решение да основа ария, с която да й предложа. Има я в интернет, споделя се „ Кажи да. В цялото парче пея, какъв брой красива е тя и какъв брой я обичам, като краят на песента приключва с „ Дали ще се омъжиш за мен? “ и изказвам рефрена „ Кажи единствено „ Да “ (смее се). 

Почивка

На въпроса какво е най-хубавото качество в жена му, артистът е безапелационен: “Това, че е моя “. Интерес провокира обстоятелството, че Марко и Саня с изключение на, че работят са семейство и работят дружно. Интересно ни е дават ли си професионални препоръки, а Слаткаристика през смях изяснява: “Повече се караме към метода на работа. Ние сме в една компания, обаче в разнообразни браншове. Случва се да спорим и за персонални или за професионални неща, само че в нашата къща сме на мнение, че колкото повече се караме, толкоз по-силно се обичаме “. 

През лятото двамата ще се отдадат на работа, а почивката ще остане на назад във времето. „ Лятото ни ще мине работно. Ние сме като мечките, зимно време спим, а лятото работим ( смее се) “, през смях споделя Марко. Като стане дума какво още желае от живота и защо мечтае, рапърът е безапелационен “ Мечтая за дълъг, прекрасен живот с най-малък стрес. И да давам отговор на интервютата в точния момент. (Смее се). 

Турне

Слаткаристика ще се включи за трета поредна година в българо- македонското турне на Иван и Андрей- „ One love ”. Самият Марко има по-специално отношение към събитието, тъй като уредник от македонска страна е брачната половинка му Саня. Самият реализатор е категориен, че с огромен кеф идва в България, тъй като публиката тук, го приема извънредно. „ В България се усещам прелестно. Българската аудитория постоянно ми е давала огромна обич, което за мен е ново и забавно “ Тази година Слаткаристика е подготвил доста изненади за българската аудитория. Той не крие, че от турнето, концертите у нас са му по-интересни, тъй като следи реакцията на публиката. „ Много нови неща ще предложа на публиката, само че дано не ги издаваме, тъй като желая да са изненада. Имам доста нови песни, които публиката в България ще чуе за първи път “, споделя артистът. Слаткаристика към този момент се познава с огромна част от българските реализатори, с някой от тях даже има общи части, като Криско, Графа, а последната му взаимна ария е с група „ СкандаУ “. „ СкандаУ са доста готини освен като актьори, само че и като хора. Мисля, че нашата взаимна работа ще трае още дълги години “, твърди Марко. Той разкрива че се надява да създадат ново парче с Графа, само че той е отхвърлил към 5 песни, които Слаткаристика му предложил: “Графа е доста огромен експерт. Сигурно напълно скоро ще създадем още едно парче дружно, което още повече ще ни сплоти “, приключва рапъра.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР