Маркетинговите директори ще увеличат разходите за таланти, специализирани в генеративния

...
Маркетинговите директори ще увеличат разходите за таланти, специализирани в генеративния
Коментари Харесай

На дистанция от AI с акустична концепция

Маркетинговите шефове ще усилят разноските за гении, профилирани в генеративния изкуствен интелект (AI); до 2026 година 80% от най-хубавите креативен функции ще имат по-голям мандат към генеративния AI за осъществяване на „ диференцирани резултати “, споделя американската софтуерна изследователска и консултантска фирма; позиционирането на Generative AI към повишение на продуктивността ще накара създателите да залагат на по-стратегически приложения на технологията, в това число нововъведения в артикули и услуги; тази разрастващата се област също ще докара до 50% или повече понижение на трафика от органично търсене към марки до 2028 година, което ще повлияе на способността за стимулиране на продажбите. Промяната, съчетана с въпроси по отношение на достоверността във все по-изкуствена среда, би трябвало да насърчи маркетинговите водачи да влагат повече в AI.

Това са част от нови прогнози от маркетинговата процедура на Gartner, а едно от най-интересните последици от въздействието на AI в промишлеността, които компанията чака е една четвърт от марките да станат " акустични ". Вижте детайлностите.

До 2026 година 80 % от най-хубавите креативен функции ще имат по-голям мандат към генеративния AI за осъществяване на „ диференцирани резултати “, споделя американската софтуерна изследователска и консултантска компания. Позиционирането на Generative AI към повишение на продуктивността ще накара създателите да залагат на по-стратегически приложения на технологията, в това число нововъведения в артикули и услуги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР