Маркетинговата стратегия „на час по лъжичка“ явно е възприета и

...
Маркетинговата стратегия „на час по лъжичка“ явно е възприета и
Коментари Харесай

Най-малкият двигател за „Кортеж“ е с 245 к.с.

Маркетинговата тактика „ на час по лъжичка “ очевидно е възприета и от руснаците. Вчера станаха ясни цените на лимузината от плана „ Кортеж “, а през днешния ден ни се дава повече изясненост за задвижването.

В случая повече детайлности, публикувани в Инстаграм, имаме за най-малкия мотор. Става въпрос за редовия 4-цилиндром турбо мотор, чийто работен размер е 2,2 литра. Максималната му мощ е 245 к.с., а оптималният въртящ миг е 380 Нм, коетко прави 173 Нм на литър работен размер. Теглото на мотора е 150 кг. Той е разработка на НАМИ. Ще работи взаимно с 9-степенна автоматизирана трансмисия, която не се оповестява чие произвеждане ще е, само че може да се допусна, че ще е на ZF.

Освен „ четворката “, в моторната гама на „ Кортеж “ влизат още V-осмак с мощ 650 к.с., създаден взаимно с Porsche Engineering, и 12-цилиндров мотор с четири турбини, генериращ 850 к.с. и 1000 Нм. Интересното е, че и този топ мотор е с емблемата на НАМИ.

С топ мотора ще бъде оборудвана лимузината, всъдеходът ще разчита както на V8, по този начин и на V12 мотор, до момента в който миниванът ще се задвижва от 4-цилиндровия мотор.

До края на февруари Федералната работа за защита ще получи 16 автомобила. До края на годината броят им би трябвало да стигне 70. Частни лица ще могат да закупят коли от плана от 2019 година Вчера съобщихме, че лимузината „ Кортеж “ ще коства с 15% под цената на топ осъществяването на BMW M760Li.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Индустрията влага над $90 милиарда в електрически автомобили

Новият автомобил от Северна Корея

BMW 530d Touring xDrive: Ефективна динамичност (тест драйв)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР