Маркетинг директорът на Apple, Phil Schiller, атакува конкуренцията. Той бе

...
Маркетинг директорът на Apple, Phil Schiller, атакува конкуренцията. Той бе
Коментари Харесай

Шеф в Apple: Децата, които ползват Chromebook, няма да станат успешни хора

Маркетинг шефът на Apple, Phil Schiller, нападна конкуренцията. Той бе поканен да разяснява нараствашата известност на Chromebook машините в региона на образованието. Област, в която неговата компания губи.
Отговорът му пред CNET несъмнено е лют
„ iPad е най-хубавият инструмент, на който децата да учат. Децата с Chromebook преносими компютри няма да съумеят “, споделя Schiller.

Той счита, че технологията въодушевява децата да учат, а тези, които учат ще реализиран по-големи триумфи. За да стане това обаче, технологията би трябвало да е на високо равнище. Chromebook не дава това. Озовава се в класните стаи поради ниската си цена и главно за проби.

„ Ако желаете просто да тествате децата, един на ниска цена ноутбук ще свърши работа. Но тези деца няма да съумеят. “, продължава той.

В следствие той разяснява какво е имал поради посредством Twitter. Предимството на Apple е, че предлага „ наличие, образователна стратегия и принадлежности “ за деца. Описва коментара си като ориентиран към Гугъл и производителите на Chromebook, а не към децата, които употребяват техниката.

От The Verge също се включват, казвайки, че отговорът на въпроса с техниката и учениците не е еднопосочен. Да, iPad предлага подвижност, устойчивост, има тъчскрийн и е най-подходящ за избрани действия в класната стая. Ако имаш потребност обаче от клавиатура и мишка, или в случай че цената е фактор (което доста постоянно е реалност даже в просветителните системи на развитите държави), Chromebook печели борбата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР