Маркет Линкс и Иван и Андрей организират мащабно социологическо проучване

...
Маркет Линкс и Иван и Андрей организират мащабно социологическо проучване
Коментари Харесай

ДНК пита българите в чужбина какво трябва да се промени, за да се приберат обратно

Маркет Линкс и Иван и Андрей провеждат огромно социологическо изследване измежду българите, живеещи в чужбина

Стремежът на неправителствената организация е да разбере какво би предиздвикало българите да се приберат в България и какви са пречките при взимане на решението да се върнат назад.

 Допитването ще се извърши в деня на Европейските избори във допустимо най-вече страни в Европейския съюз, посредством доброволци и представители на ДНК в региона на изборните секции. Анкетата ще бъде дейна и онлайн седмица преди евро вота. Организаторите приканват всеки заинтригуван да се  запише, посредством персонално известие непосредствено в страницата на ДНК във фейсбук (www.facebook.com/dnknpo).

„ Правим го, тъй като имаме вяра, че България, въпреки и постепенно, се трансформира в уместно място за основаване на семейство, развиване и живот. Целим да насочим вниманието, с изключение на към раждаемостта, както до момента, по този начин и към емиграцията като водещ проблем на демографската рецесия у нас “, споделя основателя на ДНК Андрей Арнаудов.

„ Това изследване ще ни помогне да създадем действително по-полезна и функционална нашата платформа за българите по света “, добави Иван Христов.  Организацията ще разгласи до края на годината старта на платформата BULGARIA WANTS YOU, чиято съществена цел е да сътвори връзка сред бизнеса и българите по света, посредством даване на опция за работа и живот в България. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР